Skip to main content

Ambdues entitats reforcen la seva col·laboració amb la renovació del conveni formalitzat aquest matí a la seu de la Cambra de Terrassa

LA CAMBRA DE TERRASSA I CAIXABANK RENOVEN L’ACORD PER POTENCIAR LA INTERNACIONALITZACIÓ EMPRESARIAL

 Terrassa, 18 de juliol de 2019. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i CaixaBank ratifiquen una sòlida trajectòria de col·laboració conjunta amb la renovació del conveni anual subscrit entre ambdues institucions per a  la promoció d’accions de divulgació, assessorament i promoció orientades a potenciar l’activitat internacional empresarial i l’emprenedoria. El conveni, que s’ha formalitzat en un acte que ha tingut lloc aquest matí a la seu de l’entitat cameral, ha estat signat pel president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, i el director del centre d’institucions de CaixaBank a la direcció  territorial de Barcelona, Víctor Arbós.

D’acord amb el conveni, les dues entitats promouen accions conjuntes orientades principalment a potenciar la internacionalització empresarial a la demarcació de Terrassa, a més a més donar suport a les sessions de debat i reflexió empresarial, impulsades per l’entitat cameral així com jornades empresarials de caràcter tècnic o sectorial.

L’entitat financera, que manté una relació de cooperació estable amb la institució cameral en l’àmbit de la promoció empresarial, s’ha incorporat recentment com a patrocinador dels Premis Cambra 2019 i  ha estat patrocinador tant de la Jornada d’Internacionalització com de la Jornada d’Emprenedoria de l’any 2018, a més a més del suport actiu a les darreres edicions de les sessions de debat de temes d’actualitat de caràcter econòmic i empresarial, Cambractiva.

En el marc de l’acord de col·laboració mútua, ambdues entitats es proposen també analitzar noves oportunitats d’establir sinèrgies en altres àmbits de naturalesa social i emprenedora que promou CaixaBank dins dels programes de l’Obra Social,   Emprenedor XXI i MicroBank.

Segueix llegint la notícia (PDF).

Close Menu