Skip to main content

Air France-KLM i la Cambra de Terrassa signen un conveni de col·laboració

LA CAMBRA DE TERRASSA I AIR FRANCE-KLM UNEIXEN SINERGIES PER AFAVORIR LA INTERNACIONALITZACIÓ EMPRESARIAL

La Cambra i Air France-KLM, signen l’acord de patrocini per a la promoció de la 4a Jornada d’Internacionalització

Alhora, subscriuen també un conveni de patrocini per a l’edició d’enguany dels Premis Cambra, l’emblemàtic esdeveniment de la institució

A la imatge: el director-gerent de la institució, Josep Prats, i el business development account manager d’Air France-KLM, Carlos Quesada.

Terrassa, 29 de març de 2019. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i el grup de transport aeri Air France-KLM han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats per a la promoció d’accions de suport i projecció de l’activitat internacional de les empreses de la demarcació de Terrassa. Mitjançant aquest conveni, Air France-KLM renova el seu suport a la Jornada d’Internacionalització organitzada anualment per la institució i que es preveu que es dugui a terme en el transcurs del proper mes d’octubre. El grup aeri Air France-KLM, el qual va esdevenir empresa patrocinadora de la segona edició de la Jornada d’Internacionalització, amplia, al mateix temps, el seu compromís amb l’entitat terrassenca en materialitzar un acord de patrocini per a l’edició d’enguany dels Premis Cambra; l’emblemàtic esdeveniment de la institució, de reconeixement a la tasca de les empreses de la demarcació que hagin destacat especialment en un aspecte estratègic de l’àmbit empresarial i que contribueixin a potenciar el desenvolupament econòmic i social del territori.

En el marc del conveni, Air France-KLM promourà els serveis del seu programa BlueBiz, beneficiant a les noves empreses que s’incorporin amb un val de benvinguda de 50 Blue Credits el qual serà extensiu a les empreses participants en els actes objecte de la col·laboració, la 4a Jornada d’Internacionalització i els Premis Cambra d’enguany. Bluebiz és un programa corporatiu de fidelització, orientat especialment a petites i mitjanes empreses que es poden beneficiar de descomptes addicionals en el seu pressupost de viatges en avió. El programa, permet a les empreses afiliades acumular Blue Credits a mesura que van viatjant, els quals poden intercanviar per bitllets d’avió o serveis de les companyies. Més informació a la web www.bluebiz.com.

Air France-KLM és considerat un dels grups especialitzats de referència en l’àmbit del transport aeri internacional. Reconegut com el primer grup en termes de trànsit intercontinental amb partida des d’Europa, la seva activitat es concentra en el transport de passatgers, el transport de mercaderies i el manteniment aeronàutic. El grup, que cobreix 302 destinacions de 114 països, va tancar l’any 2018 amb un total de 101,4 milions de passatgers.

En el marc de la signatura del conveni, el Business Development Account Manager d’Air France-KLM, Carlos Quesada, i el Director-Gerent de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Josep Prats, manifesten que aquest conveni de col·laboració reforça el reconeixement, per part d’ambdues entitats, de l’esforç del col·lectiu empresarial de la demarcació en millorar la seva posició competitiva potenciant les estratègies d’internacionalització.

Descarregar notícia (PDF).

Close Menu