Skip to main content

LA CAMBRA DE TERRASSA HABILITA TELEMÀTICAMENT SISTEMES D’ATENCIÓ A CONSULTES I TRÀMITS ADAPTATS A LA SITUACIÓ D’ALERTA SANITÀRIA

Únicament s’atendrà de manera presencial en el cas dels serveis de gestió administrativa del comerç internacional

Ha obert un canal específic al seu web per a informar al teixit empresarial de les novetats que es vagin publicant, tant respecte a les mesures que regulin l’activitat socioeconòmica, com en matèria d’ajudes i normatives davant l’impacte de la pandèmia del coronavirus

L’oficina de Sant Cugat romandrà tancada i els serveis mínims es concentren a la seu de Terrassa

La Cambra de Terrassa ha participat en el Comunicat que ahir va publicar el Consell General de Cambres de Catalunya (CGCC), reclamant de forma urgent una sèrie de mesures econòmiques per pal·liar la caiguda que es preveu de l’activitat econòmica i què acompanyem a la present nota

Terrassa, 17 de març 2020. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha adoptat de forma immediata mesures per adaptar els seus serveis a l’actual situació d’alerta sanitària motivada pel COVID-19. L’atenció al públic a la seu de Terrassa serà exclusivament telemàtica (telèfon i online) i únicament s’atendrà de manera presencial en el cas dels serveis de gestió administrativa del comerç internacional que depenen de la Cambra. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 8:30h a 14h. L’oficina de Sant Cugat romandrà tancada fins que es superi l’actual situació; per tant, tots els seus serveis es centralitzen a la seu de Terrassa.

Així mateix s’han posposat tots els viatges de feina i les missions comercials que es reprogramaran més endavant. S’han cancel·lat tots els cursos i sessions informatives i es posposen les reunions externes i desplaçaments promovent l’ús d’eines de comunicació com el telèfon, correu electrònic o Skype. També s’han posposat les activitats que impliquin treball grupal i cessions de sales a clients.

Informació actualitzada

La Cambra de Terrassa ha habilitat a la seva pàgina web www.cambraterrassa.org un canal específic en el qual s’informarà puntualment de les mesures que el Govern de la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya adoptin i tinguin relació amb el funcionament de les empreses, o amb l’establiment de mesures pal·liatives de les conseqüències econòmiques que la situació de l’alerta sanitària està originant. Així mateix, els interessats en resoldre qualsevol dubte relacionat amb aquestes mesures, les podran plantejar als correus electrònics opuig@cambraterrassa.org (Oriol Puig, responsable d’assessorament jurídic internacional) i amunuera@cambraterrassa.org (Antoni Munuera, responsable de programes de promoció empresarial).

Mesures econòmiques urgents

Ja en un primer comunicat a primera hora d’ahir al matí, el President de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, d’acord amb el Comitè Executiu, ha establert aquesta sèrie de mesures internes, recomanant “que aquelles empreses no lligades a la fabricació i distribució d’aliments, farmàcies i d’altres activitats estimades de primera necessitat secundin al màxim que els sigui possible la recomanació de confinament de la població, tot mirant de no perdre comandes  ajustant la producció amb possibilitat d’ajornament i optant al màxim per sistemes de teletreball”.

En el Comunicat adjunt del CGCC es fan una sèrie de recomanacions per un mínim manteniment de l’activitat econòmica en aquesta etapa de recomanat confinament de la població, a la vegada que es detallen una sèrie de mesures urgents que l’Administració ha de facilitar per tal d’ajudar al màxim manteniment de l’activitat econòmica, apel·lant a la responsabilitat de tots en aquest moment crític.

 

Descarregar la notícia

Descarrega’t la nota del Consell de Cambres

Close Menu