Skip to main content

LA CAMBRA DE TERRASSA CONTINUA DONANT SUPORT ALS EXPORTADORS, A TRAVÉS DE NOUS FORMATS DIGITALS I ORGANITZA UNA MISSIÓ COMERCIAL VIRTUAL A QATAR

Davant la crisi econòmica derivada de la COVID-19, la Cambra de Comerç de Terrassa segueix donant suport al teixit empresarial del territori, per a la continuïtat i adaptació de l’activitat exportadora, a partir de nous formats virtuals de prospecció comercial internacional.

Amb aquest mateix objectiu, la Cambra organitza una Missió Comercial Virtual a Qatar, en la que els participants duran a terme les seves reunions virtuals de negoci del 28 de setembre fins al 8 d’octubre d’aquest any.

Terrassa, 25 de maig de 2020. La Cambra de Comerç, Indústria i de Serveis de Terrassa segueix compromesa en potenciar i donar suport al procés d’internacionalització del teixit empresarial i posa en marxa nous formats de prospecció comercial internacional virtual perquè l’activitat exportadora no s’aturi davant l’actual situació de crisi econòmica derivada de la COVID-19.

Les Missions Comercials Virtuals són, sens dubte, una alternativa més perquè les empreses puguin fer una prospecció de mercats internacionals i un primer pas per a la presa de contacte amb possibles socis o clients. En aquest sentit, la Cambra de Terrassa organitza la Missió Comercial a Qatar, que es durà a terme des del dia 28 de setembre i fins al 8 d’octubre d’aquest any.  L’objectiu és que, a través d’una agenda de reunions de negocis virtual, que la Cambra organitzarà a mida de l’empresa, s’aconsegueixin nous socis o contactes de negoci i sorgeixin noves oportunitats de prospecció comercial en aquest país.

Les reunions de negoci virtuals es duran a terme en format videoconferències, les quals seran supervisades i moderades per la Cambra de Terrassa.

Oportunitats de negoci a Qatar

Qatar, tot i ser un país petit, es posiciona com una de les economies més potents del món gràcies, sobretot, a les reserves de gas natural i als recursos naturals de petroli. És un dels països més oberts de l’Orient Mitjà adaptant-se ràpidament a les noves tendències comercials actuals. Té molt poca producció local, això propicia que sigui un país importador de béns i productes. A causa del bloqueig comercial sofert pels països veïns el 2017, Qatar ha fomentat les inversions estrangeres en diferents sectors amb la finalitat de cobrir les necessitats de la nació. La Cambra realitzarà una valoració del potencial de l’empresa per trobar clients o possibles socis en aquest mercat.

Les empreses exportadores que estiguin interessades en participar en aquesta missió comercial virtual a Qatar -independentment de l’estadi del procés d’internacionalització en què es trobin- poden consultar tota la informació a la pàgina web: https://www.cambraterrassa.org/agenda/missio-comercial-a-qatar. Les places són limitades i la data límit d’inscripció és el 17 de juliol.

 Serveis en internacionalització de la Cambra

Des de la Cambra de Terrassa, continuen en plena activitat i desenvolupament el conjunt dels serveis en internacionalització per seguir donant suport al teixit empresarial de la demarcació en la continuïtat i potenciació de la seva activitat exportadora. En aquest sentit, les empreses poden trobar a la Cambra de Terrassa serveis en assessorament jurídic internacional, tramitacions i documents per a l’exportació, formació en comerç internacional, prospecció de mercats i organització d’agendes de reunions de negoci virtual/digitals, patents i marques, traduccions i màrqueting digital internacional, entre d’altres.

 

Descarregar la notícia

Close Menu