Skip to main content

LA CAMBRA DE TERRASSA CONSOLIDA L’ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ DIGITAL AMB EL LLANÇAMENT D’UN NOU WEB

Terrassa, 16 de gener de 2019. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha renovat el disseny i l’arquitectura del seu web i, amb un nou portal adaptat a un format més dinàmic, operatiu i resolutiu, l’entitat empresarial consolida la seva estratègia en l’àmbit de la comunicació digital. En vigor des del 17 de desembre de 2019, el nou web de la Cambra manté l’adreça www.cambraterrassa.org.

Concebut per facilitar als empresaris, directius i professionals l’accés a la informació de serveis i tràmits d’una manera més còmoda i intuïtiva, el nou lloc web de la Cambra ofereix un disseny responsiu que, amb un sistema de navegació senzilla, és accessible a tots els dispositius web, des d’ordinadors de sobretaula, portàtils, tablets o smartphones, i és compatible amb tots els formats de lectura. Al mateix, incorpora un navegador més modern que permet la visualització dels continguts d’una manera clara i entenedora. Una nova arquitectura i distribució del contingut ofereix també als usuaris una major eficiència en la seva navegació i reforça el grau d’usabilitat facilitant, al mateix temps, l’accés de les empreses a les tramitacions online a través del lloc web de forma intuïtiva, pràctica i senzilla.

El nou web de l’entitat empresarial reflecteix en un espai molt visual i diàfan amb una arquitectura i disseny de continguts basats en els conceptes corporatius d’operativitat, proximitat i focalització als interessos i necessitats de cada empresari, posant especial accent en les solucions globals i les relacions en xarxa.

Així, amb un format més atractiu i resolutiu, el nou web ofereix una estructura més operativa que, dissenyada des de la perspectiva de l’usuari, facilita de forma àgil l’accés directe a la informació i els espais del seu interès. Un apartat sota el nom de “Què necessites” dins de la pàgina principal del web convida a l’empresari accedir de forma ràpida a tots els serveis i activitats de la Cambra responent a la seva demanda dins dels tres àmbits de major interès en la gestió de l’activitat empresarial: suport en l’activitat internacional (importació/exportació), en els processos per al creixement empresarial i en el desenvolupament de l’activitat emprenedora. Així mateix, el web introdueix també una nova secció que, amb el nom de “Solucions per al que importa”, ofereix en un clic una visió completa del ventall de solucions que l’entitat empresarial ofereix als empresaris en els àmbits d’interès més sol·licitats: des de les accions vinculades a la gestió duanera, les missions comercials i la formació per a directius (Executive Training Plató), fins a les subvencions i fiscalitat en matèria de R+D+iT, els informes econòmics, les tramitacions, els lloguers d’oficines i els serveis online.

Al mateix temps, les àrees corresponents als serveis de caràcter transversal vinculats a la internacionalització, la gestió empresarial i la formació estan agrupats en tres apartats específics, mitjançant els quals l’usuari té l’opció d’accedir a una informació molt més detallada. De la mateixa manera, l’agenda pren també un protagonisme especial amb un disseny molt més interactiu, que facilita la recerca i la visualització de totes les activitats programades, com per exemple, els propers cursos programats o les properes missions comercials organitzades per l’entitat. El web incorpora també un blog destinat a divulgar continguts i primícies d’especial interès en l’entorn directiu i empresarial, des d’informacions rellevants en l’àmbit de la gestió fins a novetats en legislacions, impostos i tributacions, oportunitats comercials internacionals, les TIC, etc.

Els esdeveniments de caràcter institucional i les accions destinades a afavorir el debat, l’anàlisi i les relacions de negoci, professionals i empresarials s’agrupen en una secció sota l’icònic nom de “Networking”, també de fàcil accés des de la pàgina principal. Un apartat que acull des dels esdeveniments corporatius i institucionals més emblemàtics de la institució, com són els Premis Cambra i les reconegudes jornades professionals d’Emprenedoria i d’Internacionalització, fins a les sessions informatives i les accions de referència en l’àmbit del debat empresarial com “Cambrativa” o el baròmetre d’opinió empresarial “CambraOpina”.

En el nou portal web, la Cambra, com a entitat empresarial de serveis compromesa amb el desenvolupament econòmic de la demarcació, també promou el seu lema “Ara, Empresa”, utilitzat per primera vegada en l’última edició dels Premis Cambra -celebrats el passat 17 de maig del 2018-, per continuar potenciant i reconeixent el valor de les empreses i seguir vetllant pels seus interessos.

Descarregar PDF.

Close Menu