Skip to main content

Un cop proclamades electes les vocalies corresponents a les empreses de major aportació voluntària

LA CAMBRA DE TERRASSA CONFORMA LA TOTALITAT DEL PLE PER AL MANDAT 2019-2023

La constitució formal del nou Ple se celebrarà el dia 13 de juny en un acte en què els representants empresarials nomenaran el President i el Comitè Executiu de la institució

Terrassa, 29 de maig de 2019. Després de ser proclamades electes les empreses de major aportació voluntària que ocuparan les vocalies del Ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per al mandat 2019-2023, el màxim òrgan de govern de l’entitat empresarial queda totalment configurat. Les empreses que seran representades al Ple en aquesta categoria i que completen la seva composició, una vegada proclamades les elegides per sufragi universal i les corresponents a organitzacions empresarials, són les següents: Azbil Telstar Technologies, SLU; Casa Teva Feina Nostra, SL; Circutor, SA; Eurofragance, SLU; Germans Boada, SA; Get a Partner, SL; Kao Chimigraf, SL; Palet Alberca, SL; Serafí Indústria Gràfica Publicitària, SA; i Xaval Museums, S.A. El dia 15 de maig van culminar totes les fases de presentació de candidatures i posterior designació de les empreses electes que conformen el màxim òrgan de govern de la Cambra.
El Ple de la Cambra de Terrassa està conformat per un total de 45 vocalies, 30 de les quals són les corresponents a les candidatures elegides per sufragi, 5 corresponen als representants proposats per les organitzacions empresarials i 10 vocalies a representants d’empreses de major aportació voluntària.
El proper 13 juny a les 15.30h se celebrarà l’acte de constitució del nou Ple al període 2019–2023, en el transcurs del qual els representants electes escolliran el President i el Comitè Executiu de la institució.

La composició del Ple de la Cambra de Terrassa per al mandat 2019-2013 queda de la forma següent: Descarregar la notícia (PDF).

Close Menu