Skip to main content

LA CAMBRA DE COMERÇ DE TERRASSA OFEREIX ASSESSORAMENT 100% GRATUÏT ALS COMERÇOS PERQUÈ MILLORIN LA SEVA COMPETITIVITAT

El programa de suport al comerç, finançat pel fons europeu FEDER, estarà obert fins al 22 de novembre

Terrassa, 31 d’octubre de 2019. Un any més, els comerços de la demarcació de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa podran disposar d’una anàlisi individualitzada i en profunditat dels diferents aspectes del seu comerç, per tal de detectar els punts forts i febles, i d’un informe amb recomanacions per potenciar la seva competitivitat, de forma totalment gratuïta.

L’anàlisi es centrarà en les característiques generals del comerç, del seu entorn, de la facturació per a cada gamma de productes a la venda i la rendibilitat obtinguda, així com l’estratègia comercial seguida. En funció del resultat d’aquesta anàlisi, els experts de la Cambra de Terrassa elaboraran un informe amb els resultat i les recomanacions per millorar, en el context actual, la seva competitivitat i els resultats econòmics.

El servei és totalment gratuït i la convocatòria per participar en  el programa resta oberta fins al dia 22 de novembre de 2019. La sol·licitud s’ha de realitzar a la seu de la Cambra de Terrassa o contactant al correu electrònic emoncada@cambraterrassa.org, adreçat a Elisenda Moncada, assessora comercial. El nombre de places és limitat.  Per a més informació, també es pot consultar la pàgina web: https://www.cambraterrassa.org/comerc/  .

El servei forma part del Programa de Comerç Minorista promogut per les Cambres de Comerç i està finançat pel Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER) i pel Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme. Està adreçat a pimes, microempreses i autònoms del sector comercial detallista, aquells que estan identificats amb IAE 64 o 65 o bé CNAE 47, que comptin amb, almenys, un establiment comercial o punt de venda físic.

Més de 459 empreses comercials de la demarcació de Cambra de Terrassa s’han beneficiat d’aquest anàlisi i informe gratuït d’ençà que el programa es va posar en marxa el 2004.

Segueix llegint la notícia (PDF)

Close Menu