Skip to main content

Al centre de la ciutat, amb pàrquing propi i amb molt bona connexió amb transport públic

LA CAMBRA DE COMERÇ DE TERRASSA DISPOSA DE SALES TOTALMENT EQUIPADES, PER A ORGANITZAR ACTES D’EMPRESA

Tots els espais estan equipats tecnològicament i preparats per a desenvolupar diverses activitats fora de l’entorn habitual de l’empresa

La Cambra ofereix un entorn de caràcter empresarial que promou les relacions comercials i els negocis, l’espai idoni per a les presentacions de productes, reunions i convencions

Terrassa, 25 de febrer de 2020. La seu de la Cambra de Comerç, Indústria i de Serveis de Terrassa funciona com a Centre de Negocis des de l’any 2012. Disposa tant d’espais de lloguer permanent que són la seu corporativa d’empreses -actualment, amb aforament complet-; com de sales de lloguer disponibles per a tot el teixit socioeconòmic per a celebrar els seus actes o esdeveniments puntuals.

Els espais són modelables en funció de les necessitats dels interessats i estan totalment equipats amb mobiliari i els recursos tècnics necessaris per desenvolupar l’acte programat. La Cambra de Terrassa pot oferir, a més, de serveis de càtering pels coffee-breaks o dinars de treball i networking.

El centre de negocis de la Cambra dóna solució a les empreses que no disposin d’espais adequats per a portar a terme reunions de negocis, presentació de productes als clients, aules de formació per als treballadors, convencions o celebracions; o bé, desitgin realitzar aquests actes fora de les seves seus.

Aquests són els principals motius pels quals les empreses escullen el Centre de Negocis de la  Cambra:

  • Les empreses d’altres ciutats que vénen a fer presentacions de productes a clients locals.
  • La Cambra ofereix un entorn de caràcter empresarial que promou les relacions comercials i els negocis i, per això, és el lloc idoni per fer presentacions de productes, reunions i convencions.
  • Per a la realització de reunions fora de l’entorn habitual de l’empresa.
  • Per a la celebració de convencions i reunions anuals d’empresa.

Els espais de Cambra de Terrassa poden ser la solució més adequada, no només perquè disposen de tots els serveis necessaris, sinó també per la seva ubicació, al centre de la ciutat, amb pàrquing propi i molt ben connectats per transport públic.

Els espais

Els espais disponibles a la seu corporativa de la Cambra de Comerç de Terrassa són sales per cursos i reunions amb capacitats variables de fins a 8 o 24 persones; una aula-informàtica per a 17 alumnes, sales-auditori per a 20, 30 o 70 persones i una sala de conferències amb capacitat màxima de 70 fins a 120 persones.

Totes elles estan equipades, a més del mobiliari necessari, amb pantalles de projecció, canons, connexions digitals, wifi i, en alguns casos, espais adjunts pels coffee-break o temps de networking.

Les empreses poden consultar-ne tota la informació a: https://www.cambraterrassa.org/lloguer-de-sales/

Accés al vídeo del Centre de Negocis de la Cambra de Terrassa  a: https://youtu.be/Ax0ne3k0_N8

Descarregar la notícia

Close Menu