Skip to main content

Jornada de Comerç:
Presentació del projecte de llei per a la dinamització del comerç local, de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU)

Dimarts 24 de novembre a les 16:00h
Inscripció gratuïta

Jornada de Comerç:
Presentació del projecte de llei per a la dinamització del comerç local, de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU)

La Cambra, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, organitza una jornada per a presentar el projecte de llei de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU). Un projecte que té com a objectiu buscar i enfocar solucions a la problemàtica i agilitat del comerç de proximitat per obrir-se camí davant el complex i competitiu entorn comercial i per aconseguir la dinamització i revitalització d’espais en els quals es concentren activitats comercials i/o de serveis.

Dia: 24 de novembre de 2020
Hora: a les 16:00 hores
Preu: Gratuït

Destinataris:

  • Empresaris individuals, gerents i directors de negoci.
  • Emprenedors del sector comercial minorista.
  • Responsables de les diferents àrees de negoci de les empreses del comerç minorista.
  • Gestors de zones comercials urbanes, mercats municipals i equipaments comercials.

Les empreses participants hauran de pertànyer a algun dels epígrafs d’activitat del CNAE-2009, grup 47 o estar donats d’alta a l’IAE als epígrafs 64, 65 o 66. Les persones emprenedores que s’inscriguin hauran d’estar planificant l’inici d’una activitat econòmica dins del sector del comerç minorista.

Programa:

16:00h Introducció i benvinguda a càrrec de la Sra. Fanny Novell, Vocal del Comitè Executiu de la Cambra de Terrassa

16:05h Presentació del contingut del projecte de llei per a la dinamització del comerç local, de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU), per part de la Sra. Muntsa Vilalta, Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

16:30h Sr. Bernat Morales, Director de relacions externes de Mercadona a Catalunya

16:45h Sr. Ismael Rodríguez, General Manager de Positivo, Ell, Ella. Gestió punts de venda multimarca del sector de la moda.

17:00h Torn obert de paraules.

La sessió es desenvoluparà de forma virtual a través de la plataforma Zoom.

*Política de privacitat

Contacta amb:

 Elisenda Moncada emoncada@cambraterrassa.org / 93.733.98.33

La jornada s’emmarca en el Programa de Suport al Comerç Minorista, amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Amb el suport de:

UNA MANERA DE FER EUROPA

Close Menu