Skip to main content

Iolanda Pujol, àmbit Promoció Internacional

 

Experta en estratègies d’expansió internacional. Màster en internacionalització d’empreses per ICEX-CECO i formada en programes de direcció general i direcció comercial d’empresa. La meva vinculació a l’empresa privada m’ha permès desenvolupar posteriorment i durant més de 15 anys l’assessorament a empreses en diferents àmbits de la gestió i actualment focalitzada en l’àmbit de comerç internacional.

Tota la meva trajectòria laboral ha estat vinculada al món internacional i dels viatges. No entenc la meva vida sense la recerca d’experiències interculturals que m’apropin al món i m’obrin la ment.

 

 

Com soc?

Inquieta, apassionada de l’ordre, l’analítica i la meticulositat. La meva passió amagada és el disseny d’interiors. La distribució d’espais m’ajuda com a teràpia apassionant per reordenar la meva pròpia vida.

 

678 754 208
ipujol@cambraterrassa.org
LinkedIn

Close Menu