Skip to main content

En la darrera reunió de l’any del màxim òrgan de govern de la institució

INSÍGNIA D’OR DE LA CAMBRA DE TERRASSA A DAVID CHALER I CORBELLA

Insígnia d’or de la Cambra de Terrassa a David Chaler i Corbella” està blocada Insígnia d’or de la Cambra de Terrassa a David Chaler i Corbella

Els empresaris del Ple han atorgat la Insígnia d’Or de la institució a David Chaler en reconeixement al seu compromís i implicació amb l’entitat cameral per la seva trajectòria ocupant diverses funcions directives d’alta responsabilitat

Terrassa, 27 de novembre de 2018. En el marc de la darrera reunió de l’any celebrada ahir, el Ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, va atorgar la Insígnia d’Or de la institució a David Chaler i Corbella en reconeixement a la seva implicació, compromís i col·laboració durant una intensa etapa de vinculació a l’entitat cameral. Amb la concessió d’aquesta condecoració, els empresaris del Ple de la institució expressen la seva gratitud i honoren públicament David Chaler per la seva dedicació i contribució al dinamisme de l’entitat empresarial, després de la seva decisió de no continuar amb el seu càrrec, un cop finalitzat l’actual mandat.

David Chaler i Corbella es va incorporar al Ple de la Cambra l’any 1991 com a vocal, en representació de l’empresa Chaler S.A., del sector de les arts gràfiques, fins a l’any 1998. A partir de l’any 2006 i fins a l’actualitat, ha format part del Comitè Executiu com a vocal en representació de l’empresa Orbital Graphics SL, de la que fou fundador, compatibilitzant el seu càrrec com a delegat de la Cambra per a les poblacions de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat des de l’any 2008 -moment en què es va constituir formalment la Delegació de la Cambra amb seu a Sant Cugat del Vallès-. Amb la finalitat afavorir la relació i el contacte amb empreses i institucions de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, la Delegació, amb la implicació activa de David Chaler, ha promogut una intensa activitat de suport i estímul del teixit empresarial la participació activa i directa de representants empresarials d’aquests municipis.

David Chaler, que va néixer a Terrassa el 27 d’octubre de 1945, ha estat implicat de forma activa en associacions i gremis del sector gràfic i editorial. Així, ha estat vocal de la junta directiva del Gremi d’Indústries Gràfiques de Catalunya. És, també, una persona molt vinculada i compromesa amb el moviment cultural terrassenc i és un gran aficionat al dibuix, pel que està relacionat amb el col·lectiu de dibuixants urbans i actualment és el coordinador de l’Associació Urban Sketcher de Terrassa.

Descarregar PDF.

Close Menu