Skip to main content

HOQUEI PER TERRASSA


Ramon Talamàs, President de la Cambra de Comerç de Terrassa

Els promotors d’aquesta bona iniciativa ens han visitat per exposar-nos els diversos projectes lligats a l’esport que més ens representa a Terrassa i quina projecció i seguidors està experimentant un notable increment. També a Sant Cugat del Vallès, el Junior està inserint-se cada cop més a la societat.

A la mateixa dinàmica de les competicions nacionals, estatals i europees, en les quals els equips femenins i masculins estan presents amb notables i recurrents èxits, s’hi està sumant, darrerament, una forta participació de nous equips amateurs formats al voltant de les masses socials dels diferents clubs, i destacar la molt bona i lloable tasca del special hockey.

Tot plegat, aixopluga milers de seguidors amb una clara vinculació a aquest noble i estimat esport, quins requeriments competitius, començant pels mateixos camps de gespa artificial, precisen articular diferents esquemes de finançament i més quan, hom pot gaudir setmanalment i, quasi sempre gratuïtament, del millor hoquei mundial en algun o diversos camps dels clubs de la nostra demarcació.
​​​​​​​
Com a Cambra de Terrassa, valorem l’activitat socioeconòmica que, com també d’altres esports, l’hoquei comporta i no podem deixar de ser empàtics amb les seves necessitats. Si bé, les nostres finalitats i possibilitats no ens permeten un ajut directe sí que, via un editorial com el present, ens podem fer ressò dels seus objectius i necessitats, i animar a les diferents empreses de la demarcació a analitzar el possible encaix de les seves expectatives i activitats promocionals comercials amb el referit target objectiu. Qualsevol interès al respecte que ens puguin fer arribar el canalitzarem degudament.

Close Menu