Skip to main content

La Cambra de Comerç de Terrassa i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya fem pública aquesta informació amb l’objectiu que les empreses del sector sanitari pugueu tenir coneixements en matèria de ciberseguretat i eines per ciberprotegir-vos.

Atès que els ciberdelinqüents han aprofitat la pandèmia per assaltar el sector sanitari tenint en compte que ofereix un servei essencial i que aturar la seva activitat pot causar greus problemes a la ciutadania, hem vist necessari conscienciar les empreses del sector perquè estiguin preparades i previngudes.

Amb la finalitat de poder començar a obtenir una visió general, en aquests tres enllaços trobaràs el darrer informe de tendències de ciberseguretat: “El sector sanitari en temps de pandèmia”.

El document compta amb materials addicionals que il·lustren acuradament tota la informació: un resum executiu, una infografia i un vídeo.

Resum executiu

Notícies recents, dades de ciberseguretat, gràfics il·lustratius, etc.

Llegeix-lo aquí!
Infografia

Les principals tendències de ciberseguretat de l’any acompanyades de dades.

Fes-li un cop d'ull!
Vídeo

Les dades més destacades de ciberseguretat explicades amb un audiovisual molt clar.

Mira'l ara!

A més a més, hem preparat un guia pràctica especial en matèria de ciberseguretat amb consells i recomanacions per al vostre interès.

En aquest document descobriràs per què és important garantir la ciberseguretat dins la teva empresa, com protegir-la davant les quatre principals ciberamenaces que han afectat el sector sanitari aquesta temporada, recomanacions diverses enfocades en cada actor del negoci i una sèrie de recursos molt útils per forjar una bona base de ciberseguretat.

Descarrega't la guia!

Units per promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat. Aquest projecte està cofinançat per Red.es i el Fons Europeu de Desenvolupament  Regional.

Close Menu