Skip to main content

Francesc Escalera – àmbit de formació empresarial

 

Tècnic en formació amb l’objectiu de detectar les necessitats formatives de les empreses des de fa 18 anys. El contacte directe amb els departaments de Recursos Humans m’ha donat la possibilitat de conèixer de primera mà les seves necessitats. Resoldre-les i que els participants puguin aplicar, en la major brevetat possible, tot allò que hem dissenyat i treballat, és el que més em satisfà.

Com soc?
Soc una persona multitasca, que cerca la millor solució per poder dur a terme la feina del dia a dia, tenint present l’objectiu i com aconseguir-lo. Soc responsable i compromès amb la feina. M’agrada treballar en equip, que cada professional pugui aportar el millor d’ell mateix. Empàtic i amb capacitat d’adaptació.

M’agraden els esports a l’aire lliure, sobretot sortir a córrer, la música i gaudir de la companyia dels meus amics.

 

fescalera@cambraterrassa.org

LinkedIn

 

 

Close Menu