Skip to main content

EXPOSICIÓ PÚBLICA DEL CENS ELECTORAL 2021 DE LA CAMBRA DE TERRASSA

En només uns segons, i introduint el NIF al web https://www.cambraterrassa.org/cens-electoral/ les empreses de la demarcació poden comprovar si consten al cens electoral i si ho estan en el grup o categoria corresponent
 
En el cens hi consten les empreses dels 12 municipis de la demarcació de la Cambra: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls

 

Terrassa. 27 d’octubre de 2021.- La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa exposa al públic el cens electoral 2021, que estarà disponible dels dies 22 d’octubre al 22 de novembre, ambdós inclosos. Les consultes al cens es poden fer via online a la pàgina web https://www.cambraterrassa.org/cens-electoral/. En només uns segons, tot introduint el NIF, podreu consultar si consteu al cens electoral i en quin grup electoral d’activitat us trobeu. També podeu fer aquesta consulta a la seu de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa (carrer Blasco de Garay, 29-49. Terrassa).

Totes les empreses industrials, comercials o de serveis, tant si són societats com autònoms, que conformen la demarcació de la Cambra de Terrassa formen part del cens. Recordem que la demarcació de la Cambra de Terrassa correspon als següents municipis: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Constar al cens és imprescindible per poder exercir el dret de vot en futures eleccions al Ple de la Cambra, així com també per poder presentar candidatura al plenari.

Si en consultar el cens s’observa alguna errada, omissió o inclusió no actualitzada pel que fa als grups i categories corresponents, els electors i les electores poden fer les seves reclamacions adients per mitjà d’un formulari habilitat per a aquesta qüestió. En cas de fer alguna reclamació, s’ha de presentar a la Secretaria de la Cambra, al correu electrònic secretariageneral@cambraterrassa.org o bé a la seu de la Cambra de Terrassa. La data límit per fer-ho és el 7 de desembre de 2021.

Un cop passat aquest període de reclamacions, el cens es mantindrà consultable.

Contacte per a declaracions:

– Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Descarregar la notícia

Close Menu