Skip to main content

Pime i creixement, estratègies d'èxit per aconseguir-ho

Experiències Plató

Dia: 6 de juliol
9:30 h a 11:30 h
Sessió híbrida

Pime i creixement, estratègies d'èxit per aconseguir-ho

Dos directors generals de brillant trajectòria professional en mitjana i gran empresa de la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa, expliquen la seva experiència contrastada i de primera mà, en el creixement de les seves respectives empreses.

T’ajudaran a desbloquejar el potencial de la teva empresa, amb la inspiració de pautes estratègiques referents per a arribar a produir un impacte clau en el negoci, des de dos vessants diferents, la primera, un creixement orgànic esdevingut per una impecable gestió dels recursos i coneixement del mercat, i des del vessant del creixement inorgànic de l’empresa, amb l’oportunitat d’adquisició i fusió amb altres empreses.

Director general amb experiència de més de deu anys en diferents empreses del sector de la producció i distribució de productes de packaging, equipament i higiene. Llicenciat en Administració i Direcció d’empreses, Programa de Direcció General per ESADE i Programa “Learning to Grow” de IESE.

Indústries Sostenibles Karibou SL, empresa dedicada a la ciència de nous materials per substituir el plàstic. Fabricant de solucions 100% sostenibles, de base cel·lulòsica en envasos per l’alimentació. Fundada el 2019, amb un fort creixement en cinc anys.

 • Facturació de 2022: 8.7 M€
 • Equip: 93 persones

Professional amb més de vint-i-set anys d’experiència com a director general i director financer amb una trajectòria demostrada de treball en la indústria de la maquinària. Expert en negociació, creació d’equips, fusions i adquisicions (M&A), desenvolupament de negocis i finances. Exerceix de tresorer a la Cambra de Comerç de Terrassa des de fa quatre anys. Formació en IESE i ESADE.

Telstar, part del grup Azbil, és una empresa amb una llarga trajectòria i experiència en el desenvolupament de projectes d’enginyeria, equips de procés integrats i serveis per a empreses vinculades a les ciències de la vida i la salut (indústria farmacèutica, biotecnologia, hospitals, indústria d’alta tecnologia i investigació científica).

 • Facturació Global de 2022: 135 M€
 • Equip 2022: 950 persones

A més, en tractar-se d’una sessió limitada en nombre d’assistents, podràs participar en el debat grupal amb altres experts directius/ives generals, per contrastar estratègies i generar relacions de confiança.

L’assistència a aquesta experiència dona dret a formar part de l’Espai Plató com a participant, i a l’esmorzar relacional, sense un cost addicional.

Experiència en format híbrid: Presencial i En línia

Qui pot participar?

 • Empresaris/es de pimes
 • Directors/es generals
 • Propietaris/es
 • Consellers/es delegats/des
 • Presidents/es

Durada, calendari i horari

2 HORES (Experiència i esmorzar relacional)
Dijous 6 de juliol de 2023
De 9:30 a 11:30 h.

Drets d’inscripció

60 €
Gratuït per Soci Èxit Bàsic, Competitivitat, Internacional i Plus o Empresa participant als Grups Plató

Lloc

Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa
C/ Blasco de Garay, 29-49
08224 Terrassa

La sessió és en format presencial i virtual.

[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true”]

  Inscriu-te a les Experiències Plató

  Experiències seleccionades (*) Pime i creixement, estratègies d'èxit per aconseguir-ho (6 de juliol)

  Identificació del participant

  Nom i cognoms (*)

  DNI/NIF (*)

  Telèfon (*)

  E-mail (*)

  LinkedIn

  Facturació

  Raó social

  NIF/CIF

  Adreça

  Municipi

  Codi postal

  Telèfon

  E-mail

  Persona de contacte

  Dades del participant

  Càrrec (*)
  PropietariCEOComandament intermediConseller delegatDirector generalGerentDirectiu

  Com ha rebut la informació?

  Correu electrònicWebPremsaA la CambraPer recomanacióXarxes socials

  Dades del pagament

  Import
  60€/Experiència Plató.
  Gratuït per Soci Èxit Bàsic, Competitivitat, Internacional i Plus o Empresa Participant Grups Plató.

  Forma de pagament (*) Transferència al compte ES17-0081-5098-65-0001052607 de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de TerrassaDomiciliació bancària

  Inscripció

  Format seleccionat (*) Format virtualFormat presencial

  CONDICIONS DE PAGAMENT I PARTICIPACIÓ:

  • L’Espai Plató és un espai d’intercanvi d’experiències reservat a empresaris/àries i directius/ives amb responsabilitat directa en l'aplicació dels coneixements a les seves pròpies empreses.

  • La persona interessada a participar en les Experiències Plató declara que les dades facilitades en el full d’inscripció són certes.

  • La Cambra de Comerç de Terrassa es reserva el dret d’admissió per vetllar per la no competència entre participants.

  • L’import de la inscripció s’ha d’abonar abans de l’inici de l’Experiència Plató, prèvia confirmació de la Cambra de Comerç de Terrassa.

  • Únicament es podrà anul·lar la inscripció a una Experiència Plató fins 48h abans del seu inici. En cas d’anul·lació de plaça, el participant pot optar per les següents opcions:

   • Retorn de l’import de la inscripció menys el 10% en concepte de despeses de tramitació.

   • Cedir la plaça a un altre participant de la mateixa empresa.

  • La Cambra de Comerç de Terrassa es reserva el dret a suspendre l’Experiència Plató, en el cas que no hi hagi un nombre de participants suficients, recomanables per al correcte funcionament de la mateixa, o bé per causes de força major. En aquest cas, la Cambra de Comerç de Terrassa procedirà al retorn de l’import de la inscripció quan aquesta ja s’hagi fet efectiva per part del participant.

  Per més informació contacta amb l’Espai Plató:

  plato@cambraterrassa.org

  Close Menu