Skip to main content

Itinerari #ExperiènciesPlató en expansió internacional 2022

En el marc de l’Espai Plató, l’entorn relacional i participatiu promogut per la Cambra de Terrassa amb la voluntat d’enriquir l’intercanvi de coneixement i experiència entre les persones decisores de l’àmbit estratègic empresarial, s’ha portat a terme durant el primer quadrimestre del 2022 un cicle d’Experiències Plató en l’àmbit de l’expansió internacional.

Aquest cicle, en format d’itinerari, ha volgut donar a conèixer experiències en primera persona de CEO’s d’empreses consolidades internacionalment, des de fases més inicials com l’exportació directa, a d’altres més complexes com les filials o les licitacions.

     

Els assistents han pogut endur-se i compartir coneixements i experiències en la pràctica de la direcció estratègica, així com aprenentatges sobre els reptes que envolten l’expansió internacional. A més, el debat posterior ha servit per resoldre inquietuds, enriquint les diferents visions i cocreant solucions de valor.

Reflexions al voltant de la importància d’un projecte estratègic per tota l’organització i la seva transformació cultural, identificant els elements claus per aquests canvis, així com els valors necessaris en el seu lideratge: convicció, determinació, resiliència i flexibilitat.

També s’han abordat aprenentatges sobre la prospecció d’altres mercats i el coneixement dels seus matisos, portant a terme negociacions d’èxit, així com avantatges i inconvenients en les diferents estratègies d’expansió internacional.

Un cicle d’experiències molt enriquidor pels assistents i l’excusa per fer un esment als reptes internacionals futurs que tenen les organitzacions actuals o amb voluntat de transformar-se.

Gràcies a la col·laboració de tots els grans professionals que han participat.

Close Menu