Skip to main content

SUMMER ENTREPRENEURSHIP

BOOTCAMP 2024

SEGONA EDICIÓ

Des de la Cambra de Comerç de Terrassa et donem l’oportunitat de participar a la segona edició del “Summer Entrepreneurship Bootcamp”.
Un bootcamp a l’estiu on podràs treballar en equip, empoderar-te, aprendre i desenvolupar idees que poden millorar el món.

Un bootcamp a l’estiu on podràs treballar en equip, empoderar-te, aprendre
i desenvolupar idees que poden millorar el món:

    • GREEN per millorar la sostenibilitat i el medi ambient.
    • SOCIAL per la igualtat, la integració i les condicions de vida de les persones.
    • TECH per aprendre en innovació i noves tecnologies.
    • CREATIVE per desenvolupar l’art, el disseny i el teu talent creatiu.

Una setmana i 30 hores de formació intensiva on coneixeràs altres joves com tu, col·laboraràs amb ells i desenvoluparàs idees que aprendràs a transformar en projectes emprenedors.

Del 8 al 12 de juliol de 2024
De 9:00 a 15:00 hores
A l’edifici Cambra Business & Working

PROGRAMA

REQUISITS D'INSCRIPCIÓ PER AL SUMMER ENTREPRENEURSHIP BOOTCAMP PER A JOVES

Aquest bootcamp és 100% subvencionat per a tots els participants. No hi ha cap cost associat amb la inscripció o la participació.

Tanmateix, és imprescindible complir amb els següents requisits per a gaudir d’aquesta gratuïtat:

Un Summer Bootcamp
per empoderar-te, desenvolupar
competències emprenedores
i gaudir d’una nova experiència!

Assistència Mínima del 75%: Els participants han d’assistir com a mínim al 75% de les sessions programades per a completar el bootcamp amb èxit, i es realitzarà un control d’assistència per assegurar el compliment d’aquest requisit.

Validació del Test Final: Per acreditar la finalització del bootcamp, els participants han de superar un test final que avaluarà els coneixements i habilitats adquirides durant el programa.

Requisits Específics per a persones que no estiguin treballant: Els participants desocupats han d’omplir el formulari d’inscripció i proporcionar una còpia de la seva vida laboral com a part del procés d’inscripció.

Requisits Específics per a Ocupats: Els participants ocupats han de realitzar la inscripció al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i presentar una demanda de millora d’ocupació com a part del procés d’inscripció.

Beca transport: 3€ Diaris per a cobrir el desplaçament fins a la Cambra de Comerç de Terrassa on es desenvoluparà presencialment el curs per cada dia d’assistència a la formació.

La Cambra de Comerç de Terrassa es beneficiaria del Fons Social Europeu

#EuropaSeSiente

 Per més informació pots contactar amb emprenedoria@cambraterrassa.org

Close Menu