Skip to main content

ELS PREMIS CAMBRA 2022 SE CELEBRARAN A OLESA DE MONTSERRAT, SOTA EL LEMA “LA REAL PASSIÓ D’OLESA: LA B-40″

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i la Cambra de Terrassa es coordinen per denunciar una trista realitat respecte una de les infraestructures cabdals per al territori.

Terrassa, 15 de març de 2022. L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa es van reunir la setmana passada per concretar els extrems de l’acte dels Premis Cambra 2022, que enguany se celebraran a Olesa de Montserrat, sota el lema “La real Passió d’Olesa: la B-40”.

En aquesta reunió hi varen participar l’I·lm. Alcalde d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera; el regidor d’Empresa, Ocupació i Comerç, Sr. Dídac Solà; i el president de la Cambra de Terrassa, Sr. Ramon Talamàs per concretar els extrems d’aquesta cerimònia.

L’indret escollit per a aquesta edició és el Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat, dissenyat per l’arquitecte Jan Baca i Pericot, construït expressament per allotjar sessions de La Passió d’Olesa, una de les escenografies de majors dimensions a nivell internacional, ja que en nombre d’actors, que poden arribar als 500 en cada representació.

L’espectacle s’enfocarà en denunciar el retard en la finalització de la B40

Els Premis Cambra 2022 s’estructuraran en un espectacle que denunciarà els reiterats i incomprensibles retards en la finalització d’aquesta infraestructura cabdal per a l’activitat socioeconòmica d’Olesa de Montserrat i de la demarcació de la Cambra de Terrassa.

La Cambra de Terrassa ja va impulsar una forta innovació en el format dels Premis Cambra l’any 2021, quan va incorporar una obra de teatre divertida i amena, en un guió ideat pel prestigiós dramaturg Sergi Pompemayer, que va rebre molt bona valoració per part del públic assistent

El Sr. Ramon Talamàs va presentar als dirigents municipals les idees bàsiques d’un acte que pretén combinar l’esmentada denúncia sobre la B40 amb el lliurament dels Premis Cambra a la Internacionalització, R+D, Sostenibilitat i Lideratge Empresarial i ho vol fer en el marc d’un espectacle innovador en el qual ja hi treballen la Cambra de Terrassa i la Productora la Mola, amb qui hi col·labora Miquel Gorriz, reconegut director teatral.

A partir d’aquest acord, que culmina converses iniciades ja fa mesos, l’equip creatiu treballarà amb els responsables de la reconeguda obra de la Passió d’Olesa per valorar si, en l’esdeveniment dels Premis Cambra, s’hi pogués incloure alguna referència concreta a la Passió, que no es revelarà fins al mateix dia de l’esdeveniment.

Cal remarcar que, de cara a aquest esdeveniment, la Cambra de Terrassa està treballant per possibilitat un trasllat amb autocar per a aquelles persones que es desplacin als Premis Cambra 2022 des de poblacions del Vallès, amb un recorregut malauradament innovador, que recorrerà una part del traçat inacabat de la B40.

L’origen: la moció presentada i aprovada a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat per demanar que el tram de la B40 entre Olesa i Viladecavalls estigui en servei l’any 2022

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat va notificar a la Cambra de Terrassa la presentació i aprovació d’una moció el passat 23 de setembre de 2021, en sessió ordinària del Ple Municipal, conjuntament per part del Bloc Olesà, el PSC, ERC, Cs, CUP i Junts per Catalunya per demanar al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana l’agilització i la finalització del tram Olesa de Montserrat-Viladecavalls i que aquest estigués en servei l’any 2022.

En aquest punt, es van mantenir més contactes entre la Cambra de Terrassa i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, per dur a terme les accions necessàries i adients per reclamar aquesta infraestructura, absolutament necessària tant per Olesa de Montserrat com per a la resta de la demarcació de la Cambra.

 

Contacte per a declaracions:

– Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

 

Descarregar la notícia

Close Menu