Skip to main content

Promoguts per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa

ELS PREMIS CAMBRA 2019 OBREN CONVOCATÒRIA AMB EL NOU LEMA: EL TEU MOMENT EMPRESARIAL

Oberta la convocatòria fins al 29 d’abril perquè les empreses de la demarcació presentin la seva candidatura als Premis Cambra 2019

En aquesta edició, la presentació de la candidatura es farà via formulari online, fet que facilitarà a les empreses l’exposició dels mèrits requerits per a cada categoria

La Cambra inaugura el nou lema dels Premis, “El teu moment empresarial”, amb el que posa en valor el protagonisme de les empreses i el seu potencial i contribució en el desenvolupament econòmic i social del territori

Imatge: Premis Cambra 2018

Terrassa, 21 de març de 2019. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha donat el tret de sortida a l’edició corresponent a l’any 2019 dels Premis Cambra, un dels esdeveniments empresarials més emblemàtics de la demarcació, instituïts per reconèixer públicament les empreses que hagin desenvolupat algun projecte rellevant o hagin assolit reptes especials en alguna de les categories següents: Trajectòria Internacional Consolidada; Iniciació a la Internacionalització; Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica; Empresa Saludable; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis.

L’entitat cameral ha obert formalment el període de presentació de candidatures per alguna de les diferents categories, a les que poden concórrer – fins al dia 29 d’abril- les empreses ubicades en els municipis de la demarcació territorial (Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls).

Un jurat multidisciplinari format per persones de prestigi vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic valorarà el proper mes de maig cada una de les candidatures i procedirà a l’elecció dels guanyadors –dos per a cada categoria- després d’un rigorós procés de votació. A principis del mes de juliol, està previst que se celebri l’acte de lliurament dels Premis Cambra, en el marc d’una cerimònia de marcat caràcter empresarial i institucional.

Novetats

En aquesta edició 2019, el premi que ha estat vigent fins ara, sota el nom de “Compromís i Sostenibilitat” passa a anomenar-se “Millora Contínua, la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica”, expressant un concepte més concret i ajustat als mèrits específics que realça aquest guardó.

Una altra novetat està relacionada amb el procediment i metodologia del procés d’inscripció. En aquest sentit, la Cambra ha incorporat un nou formulari web d’inscripció, dissenyat i adaptat específicament per a cada una de les categories dels premis. A través de la pàgina web www.premiscambra.org, les empreses podran accedir a aquests formularis, així com a les bases dels premis. D’aquesta manera, la presentació de les candidatures es realitzarà via online, d’una manera més còmoda, concreta i senzilla per a les empreses candidates.

Premis Cambra 2019: les categories

Els Premis Cambra contemplen dues categories vinculades a l’àmbit de la internacionalització: el Premi Cambra a la trajectòria internacional consolidada, amb l’objectiu de distingir aquelles empreses de la demarcació que hagin mantingut o incrementat de forma sostinguda la seva activitat internacional, i el Premi Cambra a la iniciació a la internacionalització, orientat a reconèixer aquelles empreses de la demarcació que hagin dut a terme un esforç destacat per impulsar la seva activitat en els mercats exteriors.

Pel que fa al reconeixement a la trajectòria internacional consolidada, podran concórrer a aquest premi les empreses de la demarcació que tinguin una base sòlida en internacionalització, exportin a un mínim de 10 països i/o el seu percentatge d’exportacions representi, almenys, un 30% de la facturació total de l’empresa. Per la seva part, la categoria del Premi a la iniciació a la internacionalització està orientada a empreses de la demarcació que hagin iniciat i sostingut entre 3 i 5 anys aproximadament, la seva activitat internacional i amb una quota d’exportació igual o superior al 10% del total de la facturació.

Els Premis Cambra a la Millora Contínua, la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica estan orientats a reconèixer els mèrits de les empreses de la demarcació que han fet un esforç per desenvolupar projectes singulars d’impacte social, mediambiental i econòmic en l’organització de l’empresa per millorar tant el seu entorn intern com extern, buscant la satisfacció dels clients, resultats en les persones i la societat.

Per la seva part, la categoria dels Premis Cambra a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament té l’objectiu de distingir les empreses que desenvolupin activitats relacionades amb la millora significativa de la gestió dels seus processos d’innovació, la recerca i el desenvolupament i que ho enfoquin com una aposta de futur.
Mitjançant els Premis Cambra a l’Empresa Saludable, l’entitat empresarial reconeix els mèrits de les empreses que han fet un esforç per desenvolupar projectes de prevenció de riscos laborals, actuacions destinades a promoure la salut entre els seus treballadors i s’hagin plantejat reptes de futur mitjançant l’aplicació d’accions correctores i preventives amb la finalitat de controlar els riscos detectats.

Finalment, els Premis Cambra a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis, tenen com a objectiu distingir l’activitat desenvolupada en l’àmbit del comerç o el sector serveis que combini la tradició del negoci amb la modernització de l’empresa en l’adaptació a la realitat del consum. També a l’empresa que hagi contribuït de manera rellevant a la dinamització i a l’expansió comercial d’una població de la demarcació i/o a aquella empresa que desenvolupi estratègies innovadores de comercialització dels seus productes i serveis.
Es poden consultar i descarregar les bases de participació 2019 i obtenir informació completa sobre la convocatòria al lloc web de l’esdeveniment: www.premiscambra.com. Les empreses interessades en participar-hi poden presentar les seves candidatures fins al 29 d’abril, emplenant els formularis web que es troben a la pàgina: http://www.premiscambra.com/formularis-candidatura (i/o sol·licitar més informació a: comunicacio@cambraterrassa.org / 93 733 98 33 – Elisenda Moncada / Laura Riba-).

Nou lema i imatge dels Premis

La corporació empresarial promou el nou lema dels premis “El teu moment empresarial”: un eslògan que reivindica la visió i el compromís del teixit empresarial en el seu conjunt i la seva contribució activa en el desenvolupament econòmic i social del territori. Així mateix, l’entitat reconeix el protagonisme del col·lectiu empresarial que, com a motor de canvi, ha adoptat nous paradigmes de gestió innovadors, emprenedors i sostenibles d’alt potencial que, a més a més del seu impacte positiu en la competitivitat del territori, han esdevingut factors clau d’èxit empresarial. Alhora, el lema reforça els Premis Cambra com a esdeveniment consolidat i de prestigi, que esdevé punt de trobada de l’entorn empresarial i institucional del territori.

El lema acompanya a una imatge que, havent estat renovada en l’edició anterior dels Premis, adopta de forma invariable una identitat visual associada a la pròpia marca de la Cambra i reflecteix la singularitat i caràcter de l’esdeveniment. Responent als atributs i peculiaritats de l’edició d’aquest any, la imatge evoluciona cromàticament i adopta el color turquesa en el seu disseny.

Patrocini empresarial

Els Premis Cambra 2019 compten amb el patrocini de CaixaBank, Circutor, Eurofragance, Serafí-indústria gràfica publicitària, Egarsat Prevenció, Masachs Naus Industrials, Kern Pharma, Air France KLM i Audi-Sarsa Vallès; amb la col·laboració del RACC, Diari de Terrassa, Prinet, Via Empresa; i el suport del projecte europeu Graspinno.

Llegir la notícia completa (PDF).

Close Menu