Skip to main content

EL PROGRAMA “ACCELERACIÓ EN ÒRBITA” SELECCIONA SIS PIMES PER AJUDAR-LES EN EL SEU PROCÉS DE CREIXEMENT

El termini de presentació de candidatures finalitza el 28 de febrer

Terrassa, 21 de febrer de 2020. L’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, en el marc de les activitats  que es desenvolupen a l’Orbital 40, el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, impulsen per setè any consecutiu el programa “Acceleració en Òrbita” amb l’objectiu de donar suport, eines i acompanyament a pimes i empreses individuals (autònoms) amb un major potencial per tal d’accelerar el seu procés de creixement.

D’entre totes les candidatures rebudes, se’n seleccionaran un total de sis, d’acord amb els següents requisits de participació: vocació internacional, potencial de creixement i que siguin innovadores i ubicades a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls.

Les empreses seleccionades començaran fent dos tallers en grup on es treballarà el seu model de negoci des d’una visió teòrica i pràctica. Aquestes dues formacions seran el punt de partida per definir un pla d’acció per a cada empresa, que s’executarà a través d’accions individuals de la mà de professionals de consultoria especialitzats. El programa, que forma part de les línies estratègiques del present mandat d’incorporar més valor dins les empreses  ja creades a través de l’impuls i l’acceleració, es durà a terme al llarg de l’any 2020 i no suposarà cap cost per a les empreses seleccionades ja què està 100% subvencionat.

Per poder formalitzar la candidatura serà necessari omplir la sol·licitud a través de l’enllaç https://forms.gle/AVCisLknkZ5zgJzf8. El termini per formalitzar les inscripcions finalitza el 28 de  febrer a les 15 h i el dia 6 de març es comunicaran les candidatures seleccionades. El 13 de març tindrà lloc l’acte de benvinguda del programa i el primer taller grupal.

En edicions anteriors del programa van participar un total de 43 empreses, com ara Doiser, Lucid, Babau Barcelona, Sortem, Comser, Duran Arquitectes o Vytrus. Totes aquestes empreses van tenir l’oportunitat de treballar l’àmbit de creixement de més potencial per a cadascuna d’elles des d’una vessant pràctica, abordant temàtiques molt diverses com la internacionalització, l’estratègia comercial i vendes, i el màrqueting online i offline, entre d’altres.

Aquest programa, que és un exemple de concertació i col·laboració entre l’administració local i els agents econòmics i socials del territori, rep el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social (Servei Públic d’Ocupació Estatal), el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.

Descarregar la notícia

Close Menu