Skip to main content

A la sessió de “teambuilding” es van definir els temes a treballar, dates i horaris d’aquesta edició

EL GRUP PLATÓ DE RECURSOS HUMANS ARRENCA LA SEVA PRIMERA EDICIÓ AMB UNA SESSIÓ DE TEAMBUILDING “A LA CUINA”

Participen alts càrrecs de recursos humans de Germans Boada, Productos Aditivos, Bó de Debò, Kern Pharma, Estamp, IMC Toys, Lamp, Nifco, Cirsa i B.Braun.

Aquest és el tercer grup Plató que Cambra de Terrassa posa en marxa. Plató Pimes i Plató Industrial segueixen desenvolupant el programa 2019-2020 i celebren la setena i cinquena edició, respectivament

Terrassa, 10 de febrer de 2020. L’experiència de teambuilding que es va portar a terme divendres passat, dia 7 de febrer, va ser un èxit i va servir per a definir els temes a treballar, horaris i dates, de la primera edició del nou grup Plató en Recursos Humans (RH) que Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha posat en marxa aquest any. La sessió es va realitzar a un taller de cuina, on es va compartir el dinar preparat per l’equip i es va desenvolupar la sessió de treball.

El nou grup Plató RH està format per alts càrrecs de recursos humans de fins a 10 empreses de diferents sectors econòmics.

El programa de formació Plató desenvolupa una metodologia innovadora basada en la cooperació empresarial i l’intercanvi de pràctiques directives en l’àmbit de la gestió i la transferència de coneixement i on les sinèrgies entre els participants tenen una importància formativa molt destacada. El grup Plató de Recursos Humans és el tercer que Cambra de Terrassa posa en marxa després del Plató de Pimes i del Plató Industrial que, en l’edició 2019-2020, continuen  desenvolupant-se i enguany, celebren la setena i cinquena edició, respectivament.

A la primera edició del programa Plató en RH participen alts càrrecs de recursos humans de les empreses: Germans Boada, Productos Aditivos; Bo de Debò, Kern Pharma (Grup Indukern), Estamp, IMC Toys, B.Braun, Lamp, Nifco i Cirsa.

Experiències compartides

En el marc del grup Plató Industrial – que ha arribat a la seva cinquena edició i que va reprendre la seva activitat el mes de novembre de 2019-, el pròxim 20 de febrer, els participants coneixeran les experiències empresarials de Pere Gabaldà, CEO de Basetis, empresa de serveis en el camp de les tecnologies de la informació i la consultoria; i de Joan Martorell, president executiu de Gutmar, S.A., empresa de fabricació mecànica de precisió i muntatge de conjunts mecatrònics, destinats als sectors aeronàutic, espacial, robòtic i biomèdic.

Els participants del grup Plató Pimes -que ha arribat a la seva setena edició i que va reprendre la seva activitat el mes de setembre de 2019-, van rebre, el passat 5 de febrer, a David Tomàs, CEO de Cyberclick, emprenedor, business angel i mentor d’startups, que va dedicar la seva sessió a la gestió innovadora de persones a la seva empresa.

Descarregar la notícia

Close Menu