Skip to main content

 El Comitè Executiu de la Cambra, per delegació del plenari, atorga el guardó al lideratge empresarial a l’empresari terrassenc 

 

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa informa que Josep de C. Torrella Cascante, president i fundador de Torrella Ingeniería – Arquitectura és l’empresari reconegut amb el Premi Cambra 2022 al Lideratge Empresarial.

Torrella Ingeniería – Arquitectura compta amb 53 anys d’història. L’any 1959, Josep de C. Torrella, Doctor Enginyer Industrial, va fundar el despatx professional d’enginyeria i arquitectura Torrella, que esdevindria una de les primeres empreses de consultoria professional independent del país. A més, és soci fundador i conseller d’Ingest, Ingeniería y Gestión, promoguda pel Banc Industrial de Catalunya, i membre fundador de l’Associació d’Empreses d’Enginyeria i Consultoria Independents de Catalunya (ASINCA).

El Dr. Torrella va compaginar la seva activitat a la companyia amb la docència com a Catedràtic de Construcció i Arquitectura Industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Va ser cap del Departament d’Enginyeria de la Construcció a la mateixa universitat i fou condecorat amb la medalla de plata de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona. Cal remarcar que va ser membre fundador de la Universitat Internacional de Catalunya, i que durant tota la seva trajectòria acadèmica ha dirigit diferents tesis doctorals i projectes de final de carrera.

Josep de C. Torrella ha estat reconegut amb la medalla Francesc Macià per part de la Generalitat de Catalunya i guanyador dels Premis Bonaplata en Projectes Industrials en les edicions de 1993, 1996 i 2001. El Dr. Torrella va rebre una Menció Especial en els Premis 150 anys dels Enginyers Industrials (COEIC). Al llarg de la seva trajectòria s’ha ocupat del disseny, enginyeria i l’arquitectura de grans edificis industrials, com ara la seu de Samsung a L’Hospitalet de Llobregat, Condicionament i Docks, del Gremi de Fabricants de Sabadell, un pàrquing per a 20.000 vehicles al magatzem del Port de Barcelona, l’edifici DFactory del Consorci de la Zona Franca o l’Edifici Kinesia, del Grupo Puig a Vacarisses, entre d’altres grans projectes.

3 generacions familiars treballen simultàniament a la companyia

Josep de C. Torrella Cascante ha impulsat el creixement de Torrella Ingeniería y Arquitectura, una empresa familiar en la qual, avui dia, hi coincideixen 3 generacions de la família treballant de forma simultània, colze a colze amb un equip humà altament qualificat i amb una trajectòria consolidada en enginyeria i arquitectura. Així, la companyia s’adapta dia a dia a les exigències del mercat, amb una vocació de servei integral al client, i d’innovació constant. La fidelització dels clients és un fet: el 95% dels seus clients repeteixen amb nous encàrrecs.

Així, el Comitè Executiu de l’entitat, per delegació del Plenari, ha decidit reconèixer al Dr. Josep de C. Torrella Cascante per la seva activitat empresarial directa i per la seva contribució a l’enginyeria industrial analitzada i aplicada en favor de l’eficiència de les empreses, sense però, descartar els seus reconeguts mèrits acadèmics.

Gala Premis Cambra 2022: Dijous 14 de juliol – 19h. – Teatre de la Passió (Olesa de Montserrat) – Inscripcions

Els Premis Cambra 2022 es lliuraran en el marc d’un acte relacional al Teatre de la Passió d’Olesa, el proper dijous 14 de juliol a les 19h., que té com a repte combinar tres elements clau dels valors que aporta l’entitat: el reconeixement als mèrits empresarials en diferents facetes, la creació d’un espai relacional per al teixit empresarial i reivindicar els interessos generals de les empreses del territori per al foment de l’activitat econòmica en general. L’acte combinarà espectacle, entreteniment i reconeixement a les empreses de la demarcació.

L’espectacle “El show de la B-40”, produït per Mola Produccions, i emmarcat en la gala de lliurament dels guardons, se centrarà en la reivindicació de la necessària i urgent finalització del Quart Cinturó com a infraestructura cabdal per l’activitat socioeconòmica de la demarcació de la Cambra, de Catalunya en general i on el potencial d’Olesa de Montserrat és molt significatiu.

Totes aquelles persones que vulguin assistir a la Gala dels Premis Cambra 2022 ho poden fer inscrivint-se en el següent enllaç.

Els patrocinadors dels Premis Cambra 2022

Els Premis Cambra 2022 compten amb el patrocini de CaixaBank, Fragrance Science, Consorci de la Zona Franca, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Grupo Preving, Bidons Egara, Circutor, Direxis (GrupTG DX), Ekon, Eurofragrance, Masachs Naus Industrials, Sarsa Vallès, Kern Pharma, Lasenor, Anquor, Baldó i Associats Constructora, Cerezo, DSV, Heavy Movement, JPM – Inmuebles y Gestión 1993, La Sirena i Serafí Indústria Gràfica. Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Casamitjana, la Passió d’Olesa de Montserrat, Penina Grup, el RACC i Videocapsulas.com i amb Diari de Terrassa i Via Empresa com a Media Partners.

 

Descarregar la notícia

Contacte per a declaracions:

Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Close Menu