Skip to main content

Ecofòrum'20. Transició energètica

Ecofòrum'20. Transició energètica

L’Ajuntament, l’empresa, les entitats i la ciutadania han d’exercir un paper actiu, passant de ser consumidors d’electricitat a ser productors i proveïdors de serveis energètics a la xarxa.

Actualment ja és possible que tothom produeixi electricitat amb panells solars fotovoltaics a les teulades dels edificis residencials un preu inferior al del cost dels contractes de subministrament, igual com ja es fa en cobertes municipals i industrials. Es coneix com autoconsum. D’aquesta manera s’estalvien diners i s’exerceix el deure de cuidar el planeta reduint les emissions de CO2 i l’emergència climàtica.

L’Ajuntament t’ho posa fàcil, simplificant els tràmits que requerix realitzar les instal·lacions i donant bonificacions que cobreixen fins al 50% del cost total de la instal·lació. L’objectiu de les sessions que us presentem és informar a professionals, empreses, entitats i ciutadania dels avantatges de l’autoconsum d’energia solar fotovoltaica i dels passos a seguir per instal·lar els panells solars.

Les sessions web oberta a tothom. La plataforma que farem servir és el Microsoft Teams i, per connectar-vos, cal que obriu l’enllaç al Google Chrome.

Si vols rebre un recordatori de la sessió i altres informacions d’interès pots confirmar la teva assistència omplint el  formulari d’inscripció.

Consulta el programa

Sessions:

  • L’autoconsum de fotovoltaica a l’empresa, avantatges i bonificacions municipals

Adreçada especialment a empreses instal·ladores, constructors i promotors, arquitectes i arquitectes tècnics, enginyers, altres professionals del sector, administradors de finques i agents de la propietat, empresaris i públic en general.

Dimarts 2 de desembre, de 9:00 a 10:30 hores

Enllaç a la sessió

Inscriu-t’hi ara!

  • L’autoconsum de fotovoltaica a l’habitatge, avantatges i bonificacions municipals. El paper de les entitats cíviques.

Adreçada especialment a associacions de veïns, entitats, comunitats de propietaris, administradors de finques i agents de la propietat i públic en general.

Dijous 3 de desembre, de 18:00 a 19:30 hores

Enllaç a la sessió

Inscriu-t’hi ara!

Consulta el programa

 Marianella Pereira mpereira@cambraterrassa.org / 93.733.98.33

Close Menu