Skip to main content

Promoure la integració dels joves allunyats de l’ocupació mitjançant l’emprenedoria d’impacte

La Cambra de Terrassa llança el seu nou projecte europeu E4NEETs per promoure la integració dels joves desocupats mitjançant l’emprenedoria d’impacte!

L’objectiu del projecte E4NEETs és reforçar les competències dels professionals que treballen amb joves considerats com a “NEETs” (no es troben en situació d’ocupació, educació o formació). Per fer-ho, el projecte desenvoluparà eines de formació per a aquests professionals perquè puguin informar millor i orientar els joves cap a l’emprenedoria d’impacte.

E4NEETS és un projecte liderat per PULSE, en col·laboració amb Belgrade Open School (Sèrbia), la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa (Espanya), la Missió Local de Marsella (França), el Consell Nacional de la Joventut de Macedònia (Macedònia del Nord), AVITEM (Agence des Villes et Territoires Méditerranéens – França) i Plateforme (França), com a col·laborador associat.

El projecte s’allargarà fins al desembre de 2023 i està organitzat en tres fases diferents:

  • La “fase de creació” per definir un marc comú de suport als NEET i la seva conscienciació sobre l’impacte emprenedor, per desenvolupar eines i tècniques de formació en emprenedoria d’impacte per al personal que treballa amb joves, així com un llibret pedagògic sobre el projecte adreçat als responsables polítics i executius de les empreses.
  • La “fase de prova” de les diferents eines de formació amb assessors que treballen amb NEETs per ajustar i millorar les eines abans de desplegar-les més àmpliament.
  • La “fase de difusió” per difondre les eines formatives amb un enfocament de codi obert i conscienciar els socis institucionals i els directius de les empreses sobre els reptes de la integració dels NEETs a través de l’emprenedoria d’impacte.
    E4NEETs està finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

 

E4NEETs està finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea

Close Menu