Diagnòstic d’innovació comercial

Pròximament convocatòria 2023

La següent convocatòria del Programa de Suport al Comerç 2023 s'obrirà a partir del mes de maig de 2023.

Programa de Suport al Comerç 2022.
Diagnòstic d'innovació comercial.

Amb l’assessorament de la Cambra de Terrassa, en el marc del Programa de Suport al Comerç, pots disposar d’una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del teu comerç, per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci i elaborar un informe gratuït amb recomanacions que potenciïn la competitivitat de l’empresa. És un programa subvencionat al 100% pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través del Plan Integral de Apoyo al Comercio Minorista, i pels fons europeus FEDER, gestionats per les Cambres de Comerç.

Contacta’ns i t’informarem sobre com participar en el programa Diagnòstic d’innovació comercial 2022:  comerc@cambraterrassa.org

Descarrega’t la convocatòria

 

Com t’ajudem?

Fem una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del teu comerç, per tal d’ajudar-te a identificar els punts forts i febles del negoci i poder-ne elaborar un informe amb recomanacions que potenciïn la competitivitat de la teva empresa.

Cost: 

Tots els serveis que es sol·licitin abans del 30 de novembre d’enguany són totalment gratuïts per a l’empresa. Subvencionats al 100% pel fons FEDER i pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme mitjançant el Programa de Comerç Minorista 2022.

Què analitzem? 
  • Les característiques generals del teu comerç.
  • L’entorn comercial i els factors d’atractivitat comercial.
  • La distribució dels diferents elements a l’interior del local comercial.
  • L’aspecte exterior de l’establiment.
  • La cultura innovadora del comerç.
  • L’estratègia comercial.
  • Recomanacions per aplicar eines de digitalització per adaptar-se a les necessitats actuals i futures i potenciar la venda online com a canal de venda complementari.

Qui hi pot participar?

Autònoms, microempreses i pimes del sector comerç al detall (CNAE Grupo 47 o IAE epígrafs grup 64, 65 o 66) que comptin com a mínim amb un establiment comercial amb activitat comerç minorista.

Fondo Europeo de Desarrollo Regional

Una manera de hacer Europa