Skip to main content

Com gestionar amb èxit el talent en una pime? 

El departament de Recursos Humans ja no és com el de fa deu anys, aquest també té la necessitat d’evolucionar contínuament per assegurar el valor que necessita el negoci i assegurar un bon servei al client intern i extern.

En aquesta Experiència Plató formada per un grup exclusiu de directives de Recursos Humans i CEO’s d’empreses entre 40 a 150 treballadors, de diferents sectors, i dues ponents amb coneixement i experiència contrastada, com l’Eulàlia Bertran de l’empresa Productos Aditivos SA i la Roser Balagué d’Estamp SA, ens han traslladat consells estratègics, i accions a implantar, en la creació i desenvolupament del departament de Recursos Humans en la PIME.

L’Eulàlia Bertran ens transmet la importància d’endreçar i estructurar processos necessaris i prioritaris per la gestió de persones, per respondre a les seves actuals necessitats i motivacions, aconseguint relacions humanes a llarg termini de guany mutu, i la intel·ligència emocional, com a eina valuosa per una cultura motivadora i sense conflictes.

La Roser Balagué, amb l’experiència de viure el creixement empresarial terrassenc del projecte d’Estamp que actualment té diferents filials arran del món, ens transmet la importància de fer procediments i treballar per posar a les persones en el centre, fomentant la contínua formació i acompanyament dels col·laboradors, alineats amb els objectius de l’organització.

Les dues ponents van posar de manifest la gran importància de les persones en els projectes empresarials i la dificultat per invertir en aquestes accions de retorn més intangible però amb resultats directes en la generació de valor del negoci i en la cultura de l’empresa.

L’Espai Plató facilita l’obtenció d’evidències per apostar per aquestes accions, i tenir el suport d’altres professionals amb els mateixos reptes, col·laborant per l’estratègia i la implantació.

Aprofitem per donar les gràcies a aquestes dues grans professionals i als assistents que van participar i van nodrir el debat en aquest àmbit, i que va servir per sacsejar el pensament estratègic i la motivació cap a l’acció.

 

 

 

 

 

#ExperiènciesPlatóMés informació

Close Menu