Skip to main content

Cloenda del programa Impulsa Digital coordinat per la Cambra de Terrassa i la Cambra de Girona

Emprenedors presenten els seus projectes a inversors en una sessió Demo Day – Pitching a la Cambra de Terrassa

Els nous emprenedors i emprenedores que han participat a la pre-acceleradora Impulsa Digital han pogut fer una exposició del seu projecte davant un grup d’inversors, empresaris, acceleradores, entitats bancàries, Business Angels i mentors del programa per aconseguir finançament per a les seves iniciatives empresarials.

 

Terrassa, 22 de desembre de 2022. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, juntament amb la Cambra de Girona, van organitzar a la seu cameral terrassenca la jornada de cloenda del projecte Impulsa Digital, de formació i mentoria per a persones emprenedores, subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

En aquesta jornada desenvolupada el passat 16 de desembre, de Demo Day i Pitching, els emprenedors participants a Impulsa Digital han pogut presentar i exposar els seus projectes davant un grup d’inversors, empresaris, acceleradores, entitats bancàries, Business Angels i mentors del programa, amb la voluntat d’aconseguir finançament per posar en marxa les seves iniciatives de negoci. D’un total 19 projectes emprenedors, se n’han presentat 13. D’aquests tretze projectes, 7 es troben en una fase avançada, amb un projecte més madur i en plena cerca d’inversors.

Els emprenedors de projectes en fases inicials van disposar de 2 minuts per exposar el projecte, els membres de l’equip, el repte i la solució i l’aproximació al client, amb un minut de resposta a possibles preguntes del públic assistent.

Pel que fa als participants del pitch de projectes en fases avançades, van ser 7 els minuts d’exposició, en els quals, a més dels temes esmentats amb anterioritat, van exposar el mercat potencial, el timeline d’actuació i la projecció de dades financeres. En aquest cas, el temps disponible per respondre a preguntes del públic assistent va ser de dos minuts.

En aquells projectes que van captar l’atenció dels inversors, en el marc de l’acte, tant nous emprenedors com possibles inversors es van poder conèixer en persona i agendar reunions per poder tractar el projecte amb més profunditat.

L’acte, que ha servit com a espai de projecció pública dels projectes i estava inclòs en la formació de cara a la preparació dels pitches, ha estat el colofó del projecte Impulsa Digital, en el qual un grup de 25 nous emprenedors, seleccionats per les cambres de Terrassa i de Girona, han rebut una formació integral i mentories individuals sobre diferents aspectes d’interès per posar en marxa el seu negoci/projecte emprenedor amb model de negoci en clau digital.

Anna Pajarón, responsable de projectes internacionals i emprenedoria de la Cambra de Terrassa, ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament de la jornada i per l’esforç i el treball dels emprenedors i emprenedores participants: “estem molt contents, és un dia de celebració. Ha estat una feina molt dura per als emprenedors participants, que durant 3 mesos han fet formació i mentories i avui han pogut presentar en societat els seus projectes a inversors. Connectar aquests projectes, en diferents fases, amb els inversors, és un pas molt important”. Escolta les declaracions fent clic aquí.

Per la seva part, Eduard Torrent, director de la Cambra de Girona, ha destacat la col·laboració entre les dues cambres per fer realitat Impulsa Digital: “El treball conjunt entre les cambres per impulsar l’emprenedoria, en dues demarcacions que són molt diferents, però que tenen en comú la voluntat d’acompanyar els emprenedors”. Escolta les declaracions fent clic aquí.

 

Impressions dels emprenedors participants

Fabio Bertona, CEO de Limpitapiz, un dels emprenedors que han presentat el seu projecte en fase avançada, ha valorat molt positivament el programa Impulsa Digital: “tracta des dels inicis d’una empresa amb coses bàsiques fins a coses molt avançades i això serveix per millorar totes les àrees de l’empresa. A més, el fet de comptar amb una mentoria, un acompanyament i un punt de vista extern de gent que té molta experiència és molt important. Tant de bo es potenciï i se n’organitzin més en el futur”. Escolta les declaracions fent clic aquí.

Rosanna Montes, acupuntora i CEO de SantKupuntura, que també ha presentat el seu projecte a possibles futurs inversors, també ha mostrat la seva satisfacció per tot allò que li ha aportat Impulsa Digital: “desconeixia moltes feines del dia a dia de l’empresa i m’ajudaran a complementar i desenvolupar la meva activitat empresarial. A més, he millorat la visió de negoci i disposo de més eines per tenir èxit en el futur i poder desenvolupar el meu projecte amb menys risc i d’una forma més organitzada i més visió estratègica”. Escolta les declaracions fent clic aquí.

Impulsa Digital és un programa de preacceleració que orienta els emprenedors i emprenedores al creixement mitjançant l’aplicació de la innovació, la tecnologia i els nous models de negoci digitals, a través d’una metodologia que inclou formació, mentoria i activitats de networking. L’objectiu és que els projectes es puguin fer realitat i tinguin èxit a l’hora d’entrar al mercat, amb el model de negoci previst i establint sinèrgies amb d’altres projectes emprenedors. La participació a Impulsa Digital forma part de la voluntat de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa de donar un impuls en l’oferta de serveis dedicats a l’emprenedoria i la consolidació de noves empreses.

Close Menu