Skip to main content

LA CAMBRA DE TERRASSA ESTRENA LES EXPERIÈNCIES PLATÓ ON RECONEGUTS EMPRESARIS EXPOSARAN ELS SEUS CASOS D’ÈXIT EN EXPANSIÓ INTERNACIONAL

Terrassa. 17 de novembre de 2021.- La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa presenta les Experiències Plató, un espai únic i inspiracional en el qual els i les assistents podran comprovar experiències reals d’èxit que no es troben en cap manual. Així, reconeguts empresaris exposaran diferents casos d’èxit, reptes del dia a dia en la gestió empresarial.

En primera persona, diferents empresaris/àries i directius/ives d’empreses amb reconeguda trajectòria, faran arribar les seves vivències, amb coneixements pràctics en un total de 12 experiències amb diferents estratègies d’expansió internacional, explicades en primera persona. Entre d’altres, es tractaran els elements clau que han portat a aquestes empreses a decidir els mercats internacionals per a l’exportació, el disseny del canal de distribució adient per fer arribar la proposta de valor al client final, o l’establiment de filials, entre d’altres.

 

Cada empresari/ària participant podrà crear un itinerari propi segons les seves necessitats actuals en estratègia comercial internacional

D’entre els diferents panells de les Experiències Plató, els i les participants poden triar el seu propi itinerari, aquelles experiències que s’ajusten a les necessitats i al moment estratègic actual de la seva companyia, i que siguin inspiradores per conduir una estratègia d’expansió internacional.

D’aquesta manera, directius i directives, directors/es generals i export managers podran reforçar, gràcies a les vivències de reconeguts empresaris coneixements d’aplicació directa en l’estratègia de l’empresa a curt, mig i llarg termini de l’empresa, ja sigui en exportació directa com a distribuïdor, agent comercial, amb accions comercials o e-commerce; la presència directa amb filials comercials situades en mercats internacionals; o bé amb l’exportació de projectes, com ho són les licitacions o els projectes clau en mà.

Així, cada empresari/ària participant pot crear el seu propi itinerari, d’entre la proposta d’Experiències Plató, que se celebraran en el marc d’un esmorzar relacional.  Podeu accedir a totes les Experiències Plató i us hi podeu inscriure fent clic aquí.

Els i les participants en les Experiències Plató veuran reforçats els seus coneixements per a l’anàlisi i la gestió del repte estratègic i obtindran noves idees per aconseguir que les empreses siguin més competitives en un mercat internacional que cada cop és més exigent. Així mateix, podran identificar diferents actuacions i oportunitats dins de la seva pròpia empresa, a través de les experiències d’altres companyies consolidades. Per a les inscripcions a aquests panells, les persones interessades poden fer-ho a través d’aquest enllaç.

L’Espai Plató, desenvolupat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa està ja consolidat com a entorn relacional i de participació entre empresaris i empresàries i directius/directives de diferents sectors productius, que poden compartir i intercanviar coneixement sobre les seves experiències professionals, reptes del dia a dia de la gestió de l’empresa, etc. amb d’altres CEO de diferents sectors productius, mai amb empreses de competència directa.

Contacte per a declaracions:

– Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Descarregar la notícia

Close Menu