Skip to main content

LA CAMBRA DE TERRASSA POSA EN MARXA LA DELEGACIÓ DIGITAL DE CASTELLBISBAL, RUBÍ I SANT CUGAT DEL VALLÈS

Nova delegació digital per potenciar el contacte directe amb la Delegada i agilitzar els tràmits, informació i serveis dirigits a empreses de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès

L’accés és a través de l’enllaç www.cambraterrassa.org/delegacio

Terrassa. 26 de gener de 2022.- La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha posat en marxa una nova delegació digital per a les empreses de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès. La digitalització permet una interacció ràpida i àgil amb les empreses que facilita el contacte còmode i agilitza els tràmits i gestions del dia a dia empresarial i la Cambra de Terrassa vol potenciar les eines digitals com a canal de proximitat amb les empreses de la seva demarcació.

És per això que ha digitalitzat la delegació de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, a través d’un portal dedicat íntegrament a les empreses d’aquests municipis, www.cambraterrassa.org/delegacio. La Cambra de Terrassa té la clara voluntat d’establir una eina de contacte i proximitat amb les empreses del territori i que esdevingui un punt de referència informativa, de servei i també una finestra més per plantejar les inquietuds del teixit empresarial dels tres municipis, amb molt pes empresarial.

 

Contacte directe amb la Maria Rius, delegada de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès

A través de la nova delegació digital, les empreses podran establir un contacte directe amb Maria Rius, delegada de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, i fer arribar totes aquelles consultes, suggeriments, etc. que considerin necessàries per defensar els interessos generals de les empreses industrials, de comerç o de serveis. Aquesta interacció directa permetrà a la Cambra conèixer directament de les empreses aquelles inquietuds que considerin que l’entitat se n’ha de fer ressò per buscar alternatives i solucions davant de les administracions, especialment aquelles problemàtiques locals que poden dirimir-se en el propi municipi i que siguin d’impacte per a l’activitat empresarial i desenvolupament socioeconòmic.

 

Tramitacions, assessorament, serveis online, subvencions i informació

A través de la nova delegació digital, les empreses castellbisbalenques, rubinenques i santcugatenques poden fer tràmits online per a la internacionalització, com ara certificats d’origen i d’altres documents d’exportació. Així mateix, des de la Cambra de Terrassa s’assessora les empreses en diferents àmbits relacionats amb la seva activitat.

A més, es facilita la informació i l’accés als diferents serveis, tant els d’internacionalització, com els de transformació digital, sostenibilitat, tramitació d’ajuts i subvencions, innovació del comerç, emprenedoria, etc. que la Cambra de Terrassa posa a disposició de les empreses, així com l’agenda d’esdeveniments, cursos, xerrades, webinars, etc. de l’entitat.

D’altra banda, des de la delegació digital de la Cambra de Terrassa informarà dels diferents ajuts, subvencions i d’altres informacions generals als quals poden accedir les empreses de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès.

Cal remarcar també que la delegació digital disposa d’un apartat de notícies d’interès per a les empreses de cadascun dels tres municipis, que inclourà notícies relacionades amb l’activitat de promoció econòmica del municipi i del seu teixit empresarial.

 

El futur empresarial passa per la digitalització: assessora’t a la Cambra

Encarar el procés de transformació digital a les empreses és un tema certament complex doncs cal que les empreses alineïn adequadament les seves prioritats d’inversions tecnològiques amb les necessitats estratègiques del negoci i abans d’invertir cal valorar els diferents facilitadors digitals dels seus negocis i valorar les oportunitats i finalment adquirir les tecnologies. Certament, en el context actual la digitalització empresarial ja és imprescindible en el present i de cara al futur dels negocis. No és una opció; és una necessitat i una oportunitat per a la millora de la competitivitat de les organitzacions, la seva comunicació amb els clients i una reducció dels costos. La digitalització contribueix clarament a la visibilitat del negoci.

La Cambra de Terrassa disposa d’un equip professional específic d’experts/es en digitalització que assessoren les empreses en el procés de transformació digital del negoci. La Cambra de Terrassa és una de les cinc oficines AceleraPyme de les cambres catalanes de la xarxa d’oficines de Red.es, organisme del ministeri gestor del les ajudes Kid Digital.

Contacte per a declaracions:

– Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Descarregar la notícia

Close Menu