Skip to main content

CAMBRA AGILE: UN EQUIP D’EQUIPS


Pere Rodríguez i Carbó, Vocal del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Terrassa

Quantes vegades pensem a canviar, a donar millors serveis als nostres clients, i planifiquem estratègies, tàctiques i operacions per acomplir els nostres objectius organitzatius i també personals? I… quantes vegades aquesta declaració de voluntats, els nostres PowerPoint i les nostres ganes es queden a mig camí? El dia a dia, les rutines, els nostres hàbits, la divergència en els tempos i en els interessos de les diferents parts, entre molts d’altres factors fan que, en moltes ocasions, les il·lusions inicials vagin perdent embranzida amb el pas del temps.

Personalment i professionalment, soc un amant dels plans, de les noves idees i de la innovació en els negocis, i un convençut que la il·lusió és el que mou les empreses,  institucions i organitzacions. Però, en aquesta petita reflexió vull reivindicar i destacar el paper del COM, en majúscules (sense menysprear el QUÈ, evidentment part fonamental de l’equació).

Cambra Agile: un equip d’equips és l’aposta decidida i valenta de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per un COM diferent, un COM innovador, inclusiu, àgil i flexible. Un nou COM per acostar-nos més a les empreses i a les seves necessitats.

Amb Cambra Agile: un equip d’equips, dotem la nostra centenària institució d’una organització i una nova manera de treballar que ha d’aportar una visió global, holística i circular dels nostres serveis, afinant l’encaix entre les nostres capacitats i les nostres intencions, amb una clara orientació d’ajudar més i millor les empreses a les quals ens devem.

La nova organització  ens donarà més ritme, orientació i velocitat per aportar solucions més adaptades a les noves necessitats i, sobretot, ens permetrà millorar la posada a la seva disposició de l’espectacular coneixement acumulat del nostre excel·lent equip de persones.

Close Menu