Skip to main content

Ambdues entitats han formalitzat la signatura del conveni aquest matí a la seu de la Cambra de Terrassa

CAIXABANK, NOU COL·LABORADOR DELS PREMIS CAMBRA 2019

 L’entitat financera amplia el seu suport a la promoció d’un dels esdeveniments empresarials més emblemàtics de la demarcació promoguts per la Cambra, els Premis Cambra.

Terrassa, 23 de maig de 2019. Consolidar la seva implicació i el seu suport a l’activitat emprenedora i empresarial de la demarcació de Terrassa, especialment en l’àmbit de la internacionalització, de la mà d’una institució empresarial sòlidament reconeguda al territori, és un dels fonaments que ha portat a CaixaBank a intensificar el seu suport a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i esdevenir per primera vegada el patrocinador dels Premis Cambra 2019, els premis anuals més emblemàtics de l’entitat empresarial.

El compromís de l’entitat financera s’ha formalitzat en l’acte de signatura d’un conveni que ha tingut lloc aquest matí a la seu de l’entitat cameral, subscrit entre les dues entitats i rubricat pel director gerent de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, i Daniel Gatius, director de banca d´institucions de CaixaBank a Barcelona.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Terrassa mantenen una sòlida trajectòria de col·laboració conjunta per a la promoció d’accions de divulgació, assessorament i promoció orientades a potenciar l’activitat internacional empresarial i l’emprenedoria. En el marc de sengles convenis de cooperació, l’entitat financera ha estat patrocinador tant de la Jornada d’Internacionalització com de la Jornada d’Emprenedoria de l’any 2018, al mateix temps que ha donat suport a les sessions de debat i reflexió empresarial Cambractiva, promoguts per l’entitat cameral. A més a més, CaixaBank ha participat de forma activa en accions de suport directe amb una oferta específica de productes i serveis en l’àmbit de la promoció exterior a les empreses de la demarcació de la Cambra de Terrassa en condicions preferents.

Els Premis Cambra

 Els Premis Cambra han estat instituïts per la Cambra de Terrassa per reconèixer públicament les empreses que hagin desenvolupat algun projecte rellevant o hagin assolit reptes especials en alguna de les categories següents: Trajectòria Internacional Consolidada; Iniciació a la Internacionalització; Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica; Empresa Saludable; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis. Els Premis Cambra es lliuraran a principis del proper mes de juliol en el marc d’una cerimònia de marcat caràcter empresarial i institucional.

CaixaBank, el banc que trien les empreses

 CaixaBank s’ha consolidat com l’entitat que trien les empreses. Segons l’estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d’euros són clients de CaixaBank. L´entitat compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l’assessorament d’empreses.

Descarregar notícia (PDF).

Close Menu