Skip to main content
BlogGestió empresarial

Business Confidence

Por 10 octubre, 2022maig 18th, 2023No hi ha comentaris

BUSINESS CONFIDENCE

 

Servei gratuït de consultes especialitzades per a Pimes i empreses individuals

Servei de consultes especialitzades que l’Ajuntament de Terrassa, a través del seu Servei d’Innovació, juntament amb la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, posen a disposició de les empreses per resoldre dubtes o accedir a informació especialitzada i actualitzada en diversos àmbits empresarials.

En què consisteix?

És un servei 100% subvencionat i que permet realitzar consultes personalitzades amb especialistes sobre diversos àmbits segons les necessitats de les empreses i que inclouen, entre d’altres: convocatòries de subvencions, línies de finançament empresarial, gestió de la innovació, transformació digital, màrqueting i vendes, internacionalització, patents i marques, etc.

A qui s’adreça?

Aquest servei està disponible per a pimes o empreses individuals de:

Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls

Com funciona?

Els empreses interessades podeu presentar sol·licituds de consultes a través d’aquest formulari

Un cop rebuda la sol·licitud, la consulta es deriva a una de les entitats col·laboradores. Si teniu alguna entitat de preferència per atendre la vostra consulta, podeu indicar-lo directament en el mateix formulari.

Des de l’Ajuntament de Terrassa, Cecot o Cambra, es posaran en contacte directament amb vosaltres per concretar i donar resposta a la necessitat.

Per a més informació podeu posar- vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a emoncada@cambraterrassa.org o  terrassainnovacio@terrassa.cat

Close Menu