Skip to main content

Comunicat de l’Ajuntament de Castellbisbal, divendres 28 de maig:

ARRIBA ‘CASTELLBISVALS’, LA CAMPANYA DE VALS DE DESCOMPTE PER PROMOURE EL CONSUM ALS ESTABLIMENTS COMERCIALS

Els vals, de 5 i 10 euros, es podran adquirir a meitat de preu i bescanviar a qualsevol dels establiments locals adherits a la campanya, que comença dilluns 31 de maig i acabarà el 31 de juliol

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Cambra de Terrassa, posarà en marxa dilluns de la setmana vinent la campanya CastellbisVals. La mecànica és molt senzilla. Es podran comprar vals per un import de 5 i 10 euros, i pagar la meitat del seu valor, ja que l’import restant el finançarà l’Ajuntament. Es a dir, que els vals de 10 euros es podran adquirir pagant només 5 euros, i els vals de 5 euros, només costaran 2,50.

On comprar els vals?

A partir de dilluns, els vals es podran adquirir telemàticament mitjançant la plataforma www.castellbisvals.cat o bé presencialment a les oficines de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. El sistema de pagament, en tots dos casos, és a través de targeta bancaria o Bizum.

Cada persona només podrà comprar un màxim de 50 euros, en quatre vals de 10 euros i dos vals de 5 euros, que es podran bescanviar a les botigues del municipi adherides a la campanya.

Injecció de 160.000 € al comerç local

“Amb aquesta iniciativa volem reactivar, impulsar i fomentar el sector comercial, de serveis i restauració del municipi” assenyala la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Margarit, que destaca que “amb aquesta campanya l’Ajuntament ha fet una injecció econòmica de 80.000 euros que suposaran una repercussió de més de 160.000 euros en el teixit comercial i de serveis del municipi, posant en circulació 20.000 CastellbisVals”.

Més informació de la campanya

Descarregar la notícia

Close Menu