Skip to main content

Ajuts a la internacionalització

Consulta els diferents programes d’Ajuts a la internacionalització que us oferim:

  1. Tens en ment executar algun pla de màrqueting o posicionament comercial a algun mercat en concret?

T’interessa fer la sol·licitud d’admissió al programa Xpande Digital.

Aquest programa ajuda a les empreses a implementar un pla de màrqueting digital orientat a la seva internacionalització en un mercat exterior concret, oferint a les empreses tant l’assessorament especialitzat com les ajudes econòmiques necessàries per posar en marxa aquest pla.

El pressupost màxim elegible per empresa és de 4.000 euros, que serà finançat al 50%  pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Més informació

  1. Vols obtenir una diagnosi de la teva situació internacional?

T’interessa un informe de Diagnosi d’internacional. Aquest informe es basa en un anàlisi sobre la situació de l’empresa en l’àmbit de la internacionalització i et proveirà d’eines i recomanacions individualitzades per poder millorar el procés d’expansió a l’exterior.

Aquest programa és 100% gratuït per a l’empresa. El cost total d’aquest servei es finança a través del Conveni amb el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya

Més informació

  1. Vols re-orientar la teva estratègia internacional i fer la cerca de mercats potencials alternatius?

T’interessa que et treballem un Pla de Reorientació internacional. T’ajudarem  a implantar una estratègia o a reorientar-la definint els mercats més adients i orientar-te ens les eines digitals més favorables per a vendre.

Aquest programa és 100% gratuït per l’empresa. El cost total d’aquest servei es finança a través del Conveni amb el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Consell General de Cambres de Catalunya.

Més informació

  1. Ets una empresa del municipi de Terrassa i tens algun projecte d’expansió internacional que vulguis portar a terme?

T’interessa accedir al Programa de suport a la internacionalització per a les empreses de Terrassa. Sigui quin sigui el teu estadi d’internacionalització, i t’ajudarem a portar a terme el teu projecte per a impulsar el teu creixement internacional.

Aquest programa està cofinançat per l’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç de Terrassa i, per tant, és 100% gratuït per a l’empresa.

Més informació

  1. Ets una empresa del municipi de Rubí i vols actualitzar els teus coneixements en l’àmbit del comerç internacional?

T’interessa accedir al Programa d’internacionalització per a les empreses de Rubí i formar part del grup d’empreses que, al llarg de 6 sessions formatives que refermaran els seus coneixements de tota l’operativa del comerç internacional.

Aquest programa és 100% gratuït per l’empresa. Està promogut i finançat al 100% per l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona .

Sol·licita més informació:

Ipujol@cambraterrassa.org  |  mllimos@cambraterrassa.org

Close Menu