Skip to main content
Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
18 novembre
Finalització:
21 novembre

Missió comercial a Turquia 2024La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2024 del Consell General de Cambres de Catalunya organitza una Missió Comercial a Turquia del 18 al 21 de novembre de 2024.

Aquesta missió comercial és de caràcter plurisectorial.

Es visitarà, la ciutat de Istambul segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció:  17 de setembre de 2024

__________________________________________________________________________________________________________________________________

OPORTUNITATS DE MERCAT

Turquia és un país amb més de 85 milions d’habitants i que té una ubicació estratègica actuant com a pont entre Europa i Àsia. Dona accés a mercats molt diversos amb un PIB combinat de 26 trilions de dòlars, el que facilita a les nostres empreses l’expansió cap a nous mercats amb un gran potencial de consum.

Turquia ha demostrat un sòlid creixement econòmic, amb un PIB que va assolir els 906 mil milions de dòlars l’any 2022, el què reflecteix una economia dinàmica i en expansió que pot oferir àmplies oportunitats per a les empreses estrangeres. Amb una inversió estrangera directa de més de 252 mil milions de dòlars entre 2003 i 2022, Turquia es posiciona com a un destí atractiu per a la inversió, destacant la seva obertura i capacitat per a atraure capitals internacionals.

El compromís de Turquia amb les energies renovables, amb l’objectiu d’arribar a un 69% de la seva energia a partir de fonts renovables per a 2053, presenta oportunitats per a les nostres empreses per als sectors de l’energia sostenible i tecnologies netes.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ

Quota de participació: 650 € (+IVA)

Preu d’agendes en destí:

 • Turquia: 1.050 € + IVA

Data límit d’inscripció: 117 de setembre de 2024

Places limitades

Què us oferim?

 • Reunió amb el responsable del mercat de Turquia de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
 • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
 • Suport logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
 • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
 • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Destinataris: Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits: Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació

 1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Montse Llimós  mllimos@cambraterrassa.org

Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional

C/ Blasco de Garay, 29-49

Tel. 937339833

 1. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 2. Forma de pagament: Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Directa a Turquia 2024” al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
  • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
  • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
  • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 2. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 3. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
 4. En cas de cancel·lació de l’empresa:
  • La quota de participació no es retornarà.
  • La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas que el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
  • De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

Convocatoria  català missió a Turquia 2024

Convocatoria castellano missión Turquia 2024

Contacta amb:
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org
937 339 833

Close Menu