Skip to main content
Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
1 octubre 2023
Finalització:
5 octubre 2023

Organitzador

Cambra de Comerç de Terrassa
Telèfon:
93 733 98 33
Lloc web:
Visualitza el lloc web de Organitzador
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Missió comercial a QatarLa Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2022 del Consell General de Cambres de Catalunya organitza una Missió Comercial a Qatar de l’1 al 5 d’octubre de 2023.

Aquesta missió comercial és de caràcter plurisectorial.

Es visitarà, entre d’altres, la ciutat de Doha segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció:  15 de juliol de 2023

__________________________________________________________________________________________________________________________

OPORTUNITATS DE MERCAT

Qatar és un estat sobirà àrab amb una única frontera terrestre, Aràbia Saudita i la resta de territori són aigües el Golf Pèrsic. És un país amb una població total de més de 2 milions i mig d’habitants dels quals un 79,66% són  immigrants, convertint-se en el segon país del món amb més percentatge d’aquests.

És un dels països amb més renda per càpita del món gràcies als seus recursos naturals en gas i petroli (34,8% del PIB). L’Estat de Qatar és el tercer major productor de gas liquat i exporta el 75% del total produït. Amb la pandèmia de la covid-19 i la crisi econòmica mundial que ha ocasionat, el seu PIB s’ha vist alterat, registrant una taxa de creixement anual del -2,5% sobretot per a la menor demanda d’hidrocarburs i l’escassa activitat interna durant el confinament. L’FMI estima una recuperació gradual del 2,7% per a 2021. El creixement dependrà, sobretot, de l’augment de la producció d’hidrocarburs i del repunt de la demanda interna.

El context sanitari de Qatar és molt bo gràcies a una taxa de vacunació de gairebé el 90% del total de la població majors de dotze anys. S’han eliminat ja moltes restriccions com l’obligatorietat de mascareta a l’exterior o la limitació del nombre d’estudiants a les escoles. Quant a Omicrom no s’ha adoptat cap mesura extraordinària excepte la prohibició de vols procedents del sud d’Àfrica.

Qatar es troba immers en un procés de diversificació productiva i foment de l’autosuficiència en el marc de la visió 2030. Aquest procés ofereix oportunitats a sectors com el tecnològic, innovació, digitalització i serveis amb un alt valor afegit.

Segueix essent molt interessant el mercat de béns de luxe en moda, cosmètica i habitat…

___________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ

Quota de participació: 650 € (+IVA)

Preu d’agendes en destí:

 • Qatar: 650 € + IVA

Data límit d’inscripció: 15 de juliol de 2023

Places limitades

Què us oferim?

 • Reunió amb el responsable del mercat de Qatar de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
 • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
 • Suport logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
 • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
 • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Destinataris: Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits: Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

_________________________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació

 1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org

Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional

C/ Blasco de Garay, 29-49

Tel. 937339833

 1. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 2. Forma de pagament: Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Directa a Qatar 2023” al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
  • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
  • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
  • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 2. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 3. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
 4. En cas de cancel·lació de l’empresa:
  • La quota de participació no es retornarà.
  • La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas que el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
  • De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

Convocatòria Missió a Qatar 2023

Convocatoria de la Misión a Qatar 2023

 

Contacta amb:
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org
937 339 833

Close Menu