Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
24 Febrer
Finalització:
28 Febrer

Missió comercial a MèxicDel 23 al 28 de febrer de 2020

 

La Cambra de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2020 del Consell General de Cambres de Catalunya i amb la cooperació dels seus col·laboradors d’ACCIÓ a Ciutat de Mèxic, organitza una Missió Comercial a Mèxic del 23 al 28 de febrer de 2020.

Aquesta missió comercial és de caràcter multisectorial i compta amb una subvenció “bossa de viatge” segons condicions d’ACCIÓ.

Es visitarà, entre d’altres, la ciutat de Mèxic segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció: 13 de desembre de 2019.

__________________________________________________________________________________________________________

Oportunitats de mercat:

PER QUÈ MÈXIC?

Mèxic, situat a Amèrica del Nord i amb una superfície de gairebé 2 milions de Km² i una població de més de 127 milions de persones és un país molt poblat i presenta una densitat de població moderada, 65 habitants per Km².

Tot i la seva extensa densitat de població, és un dels països amb menys percentatge de persones desocupades del món.

En el rànquing Doing Business, Mèxic es troba en la 54a posició per la seva facilitat a l’hora de fer negocis aquest any 2019.

Avui en dia, Espanya és el quart destí de les exportacions mexicanes que ha tingut un creixement mitjà anual del 10% durant l’última dècada.

Remarquem…

– El sector Packaging està vivint una revolució del sector plàstic. Aporta, actualment, una gran contribució al valor agregat, amb un 21% de la indústria química, un 3% de la indústria manufacturera i representa un 0,6% del total de l’economia. Segons l’Associació Nacional d’Indústries del Plàstic (ANIPAC), és un dels 10 mercats de plàstics més grans a nivell mundial, així com el segon major importador de plàstics després dels Estats Units.

– La indústria de l’automòbil compta amb infinites possibilitats i s’ha convertit en la segona indústria més important després de l’alimentària.

– El sector Farma ha estat considerat per al govern federal com un dels sectors estratègics per al desenvolupament del país, estant aquest mercat entre els primers 15 del món i el segon d’Amèrica Llatina.

– El sector enginyeria és el més demandat, a l’existir al país un dèficit d’aquests professionals. De les diferents enginyeries, la industrial és de les més demandades, ja que les empreses estan apostant cada cop més per a l’optimització de processos que els permetin augmentar la productivitat.

– L’augment de la classe mitjana a Mèxic ha fet sorgir un perfil consumidor de productes Gourmet i també aliments importats. La indústria mexicana d’aliments suposa el 4,8% del PIB nacional.

– Segons dades d’un estudi realitzat per The Nielsen Company a consumidors llatinoamericans, el 75% modifica la seva dieta per a cuidar la salut, el 63% busca perdre pes fent exercici, el 80% selecciona aliments que ajuden a evitar malalties i un 62% està disposat a pagar més per a productes que els ajudi a arribar a les fites en salut.

______________________________________________________________________________________________________

Què us oferim?

-Reunió amb el responsable del mercat de Mèxic de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
-Agenda individualitzada elaborada pels nostres col•laboradors a destí.
-Suport logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
-Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
-Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
-Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Dades de participació:

Quota de participació 650 € (+IVA)
Preu d’agendes en destí:

– Mèxic: 800 € + IVA

Subvenció d’agendes segons condicions d’ACCIÓ

Data límit d’inscripció: 13 de desembre de 2019.

-Places limitades

Destinataris:

Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits:

Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

______________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació:

1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.

2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Montse Llimós

Adreça electrònica: mllimos@cambraterrassa.org

3. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)

4. Forma de pagament:

  • Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Directa a Mèxic 2020” al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

5. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:

  • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
  • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
  • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

6. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.

7. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.

8. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.

9. En cas de cancel·lació de l’empresa:

  • La quota de participació no es retornarà.
  • La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas de què el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
  • De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

 

Convocatòria de la missió a Mèxic

Convocatoria de la misión a México

Contacta amb:
Iolanda Pujol ipujol@cambraterrassa.org
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org