Skip to main content
Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
27 febrer 2022
Finalització:
3 març 2022
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Missió comercial a MèxicLa Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2022 del Consell General de Cambres de Catalunya organitza una Missió Comercial a Mèxic del 27 de febrer al 3 de març de 2022.

Aquesta missió comercial és de caràcter plurisectorial.

Es visitarà, entre d’altres, la ciutat de Mèxic segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció:  14 de gener de 2022.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

OPORTUNITATS DE MERCAT

Mèxic és un país situat a Amèrica del Nord amb un total de gairebé 128 milions d’habitants. Tot i la seva extensa densitat de població, és un dels països amb menys percentatge de persones desocupades del món.

El seu PIB estar tornant a poc a poc a l’escenari anterior a la pandèmia, però les debilitats del mercat laboral, la inversió i l’excessiva dependència dels Estats Units d’Amèrica marcaran el pols de la seva remuntada.

El nou acord de lliure comerç per a Amèrica del Nord (T-MEC) apareix a l’horitzó com a una de les grans esperances per a l’economia mexicana.

Tot i això, l’augment de productivitat segueix essent un punt de millora i la manufactura i les exportacions estan per sobre dels nivells previs a la pandèmia, els serveis s’estan reobrint i hi ha més ocupació.

El fort creixement dels Estats Units ajudarà a la recuperació de la demanda i presenta una oportunitat per a implementar polítiques que assegurin una recuperació econòmica per a Mèxic.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ

Quota de participació: 650 € (+IVA)

Preu d’agendes en destí:

 • Mèxic: 1.100 € + IVA

Data límit d’inscripció: 14 de gener de 2022

Places limitades

Què us oferim?

 • Reunió amb el responsable del mercat de Mèxic de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
 • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
 • Suport logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
 • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
 • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Destinataris: Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits: Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació

 1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Montse Llimós  mllimos@cambraterrassa.org

Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional

C/ Blasco de Garay, 29-49

Tel. 937339833

 1. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 2. Forma de pagament: Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Directa a Mèxic 2022” al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
  • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
  • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
  • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 2. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 3. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
 4. En cas de cancel·lació de l’empresa:
  • La quota de participació no es retornarà.
  • La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas que el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
  • De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

Convocatoria missió a Mèxic 2022

Convocatoria misión a México 2022

Contacta amb:
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org
937 339 833

Close Menu