Skip to main content
Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
6 febrer 2023
Finalització:
10 febrer 2023

Organitzador

Cambra de Comerç de Terrassa
Telèfon:
93 733 98 33
Lloc web:
Visualitza el lloc web de Organitzador
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Missió comercial a MarrocLa Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2023 del Consell General de Cambres de Catalunya organitza una Missió Comercial a Marroc del 6 al 10 de febrer de 2023.

Aquesta missió comercial és de caràcter plurisectorial.

Es visitarà, entre d’altres, la Casablanca segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

 

Data límit d’inscripció:  19 de desembre de 2022

__________________________________________________________________________________________________________________________

OPORTUNITATS DE MERCAT

MARROC, MÉS ATRACTIU QUE MAI.

 

MARROC és un dels països més estables del seu entorn tan polític com econòmicament. És la 4a potència econòmica àrab i gaudeix d’unes bones condicions per fer atractiva la inversió.

Amb un creixement del seu PIB del 7,9% l’any 2021 respecte a l’any 2020, el govern de Marroc preveu un creixement del 4% i una inflació més controlada del 2%, en el Projecte de la Llei de Finances (pressupostos) de 2023 aprovat el passat mes d’octubre, contra el 3,1% que preveu l’FMI per al mateix any.

Marroc es posiciona com a un nou pol atractiu de petites inversions i també de grans multinacionals per la seva posició geogràfica, el seu potencial en infraestructures, la seva seguretat, els seus avantatges fiscal i també la mà d’obra jove qualificada i menys costosa.

Una de les estratègies del país és la subcontractació en noves àrees i de gran valor afegit per a l’economia nacional i mundial.

Estan ja en curs projectes de mega infraestructures i els sectors que estan en ple creixement com l’automoció, aeronàutica, industrial tèxtil, energies renovables…, ofereixen diverses oportunitats de negoci (importació i exportació de béns i serveis) permetent al país a convertir-se en una plataforma de producció i exportació cap a Europa i la resta del món.

___________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ

Quota de participació: 650 € (+IVA)

Preu d’agendes en destí: 900 € + IVA

Data límit d’inscripció: 19 de desembre de 2022 ( places limitades)

Places limitades

Què us oferim?

 • Reunió amb el responsable del mercat del Marroc de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
 • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
 • Suport logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
 • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
 • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Destinataris: Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, proveïdors, etc.

Requisits: Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

_________________________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació

 1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org

Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional

C/ Blasco de Garay, 29-49

Tel. 937339833

 1. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 2. Forma de pagament: Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Directa a Marroc 2023” al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
  • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
  • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
  • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 2. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 3. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
 4. En cas de cancel·lació de l’empresa:
  • La quota de participació no es retornarà.
  • La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas que el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
  • De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

Convocatòria Missió a Marroc 2023

Convocatoria de la Misión a Marroc 2023

Contacta amb:
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org
937 339 833

Close Menu