Skip to main content
Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
30 maig 2022
Finalització:
3 juny 2022

Organitzador

Cambra de Comerç de Terrassa
Telèfon:
93 733 98 33
Lloc web:
Visualitza el lloc web de Organitzador
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Missió comercial a IsraelLa Cambra de Terrassa, amb la col·laboració de l’Oficina d’ACCIÓ i la xarxa Enterprise European Network a Tel Aviv, organitza una Missió Comercial presencial a Israel.

Aquesta Missió és de caràcter plurisectorial

Es visitarà Tel Aviv i ciutats properes segons les agendes individuals preparades específicament per a cadascuna de les empreses.

Data límit d’inscripció: 30 de març de 2022

Descripció i objectius:

Aquesta Missió forma part del Pla d’Acció Internacional de les Cambres de Catalunya amb el suport d’ACCIÓ i la xarxa Enterprise European Network a Israel i té com a objectiu la recerca de distribuïdors o agents segons els perfils sol·licitats per l’empresa participant per afavorir un primer apropament del mercat israelià.

_________________________________________________________________________________________________________________

OPORTUNITATS DE MERCAT

La Unió Europea és el principal soci comercial d’Israel i el 2,3% de les seves importacions totals globals provenen del nostre país.

L’octubre de 2021, Israel ha reformat el seu sistema d’importacions que afecten a més del 80% dels productes, reconeixent els estàndards de la norma europea o internacional i abolint totes les normes exclusives d’Israel que havien bloquejat una part significativa de la importació, encarint els productes o inclús prohibint la importació d’alguns d’ells fins ara.

A més, l’Acord Comercial d’Associació UE-Israel estableix una zona de lliure comerç ambdós països i les mercaderies originàries de la Unió Europea són elegibles per a taxes preferencials, sempre que es presenti el document pertinent d’origen preferencial. Per tant, hi ha una excepció de drets duaners per a productes industrials que arriben a Israel des d’Espanya.

Amb un creixement econòmic del 3,4% Israel té un dels nivells de vida més elevats de la regió i compta amb una economia diversificada i tecnològicament avançada.

Té tot just 9 milions d’habitants, però compta amb més de 6.000 start-ups tecnològiques, consolidant al país com un dels principals centres d’innovació i emprenedoria en l’àmbit global després de Silicon Valley, situant-se com el país amb la concentració més gran d’innovació i iniciativa empresarial del món, com en el sector de l’alimentació i productes gourmet per exemple, on Israel es considera el país líder en innovacions en foodtech i compta amb 259 empreses en aquest sector.

_________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ

Quota de participació: 450 € (+ IVA)

Preu d’agendes en destí:

 • Israel: 800 € + IVA

Data límit d’inscripció:  30 de març de 2022

Dates de viatge d’anada i tornada: Sortida 30 de maig i tornada 3 de juny

Places limitades

Què us oferim?

 • Reunió prèvia amb el responsable del mercat d’Israel per avaluar la potencialitat del producte/servei i la participació de l’empresa a la Missió
 • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
 • Suport logístic d’organització i tramitació de la documentació
 • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de terrassa durant el viatge i a les visites, si així ho requereix l’empresa.

Destinataris: Empreses que desitgin fer una acció d’apropament i coneixement del mercat.

Requisits: Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí i a l’anàlisi del canal d’entrada sol·licitat.

______________________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació

 1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Iolanda Pujol ipujol@cambraterrassa.org

Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional

C/ Blasco de Garay, 29-49

Tel. 937339833

 1. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 2. Forma de pagament: Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Comercial a Israel 2022”, al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
  • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
  • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
  • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 2. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 3. Tota alteració del viatge, vols, dates, itineraris, hauran de ser prèviament autoritzats per la direcció de la Missió.
 4. En cas de cancel·lació per part de l’empresa:
  • La quota de participació no es retornarà.
  • La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas que el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
  • De les despeses originades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

Convocatòria Missió a Israel 2022

Convocatoria de la Misión a Israel 2022

Contacta amb:
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org
937 339 833

Close Menu