Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
16 Juny
Finalització:
21 Juny

Organitzador

Cambra Terrassa
Telèfon:
93 733 98 33
Web:
http://www.cambraterrassa.es/
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Missió comercial a Hongria i República TxecaDel 16 al 21 de juny de 2019

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2019 del Consell General de Cambres de Catalunya i amb la cooperació dels seus col·laboradors a Budapest i Praga, organitza una Missió Comercial a Hongria i República Txeca del 16 al 21 de juny de 2019.

Es visitaran, entre d’altres, les ciutats de Budapest i Praga segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció:  29 de març de 2019

_________________________________________________________________________________________________________________________

Oportunitats de mercat:

Per què Hongria?

Hongria està situada a Europa Central amb una població de 9.699.204 habitants. L’economia hongaresa es basa en el sector terciari, que respon al 55% del PIB del país, d’altra banda el sector secundari i primari representa una minoria ocupant un 26% i 4% respectivament.

Des que aquest país va entrar en la UE, la inversió directa per part de les empreses estrangeres ha estat contínua, amb el que ha contribuït a la modernització i optimització del sistema productiu del país.

Els sectors amb major demanda d’importació són amb un 79,40% les matèries primeres, productes industrials i béns d’equip (Indústria d’automoció, components electrònics, maquinària i material elèctric). Amb un 9% els béns de consum (moda, materials tèxtils, electrodomèstics). I finalment el sector agroalimentari i begudes, que representen el 5,20% de les importacions.

Per què República Txeca?

La República Txeca està situada a Europa Central amb una població de 10.597.000 habitants i és un dels països amb menys taxa de desocupació del món amb un 2,4% (ag. 2018).

En l’estructura del PIB es troba que els sectors que més destaquen són el sector terciari amb una contribució del 59,7% i el sector secundari amb 37,8%. D’altra banda el sector primari ha anat disminuint aquests últims anys, registrant un 2,5% actualment.

Per a República Txeca la UE és el principal client i el principal proveïdor. El 2017 va ser origen del 68,42% de les importacions txeques i destinació del 83,68% de les seves exportacions.

La seva ubicació geogràfica fronterera amb Alemanya i Àustria, l’alta tradició industrial i el menor cost relatiu de la seva mà d’obra respecte a Europa Occidental, han convertit al país en un dels més atractius per a la inversió directa estrangera.

Els sectors amb major demanda són: les millores d’infraestructures i interconnexions de transport, alimentari (principalment oli d’oliva), sector aeroespacial, components d’automòbil i el tractament d’aigües i residus.

 ______________________________________________________________________________________________________

Què us oferim:

 • Reunió amb el responsable dels mercats d’Hongria i República Txeca de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
 • Agenda individualitzada elaborada per la nostra col·laboradora a destí.
 • Recolzament logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
 • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
 • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Dades de participació:

 • Quota de participació 650 € (+IVA)
 • Preu d’agendes en destí:

Hongria: 550 € (+IVA)         

Rep. Txeca: 550 € (+IVA)   

 • Data límit d’inscripció: 29 de març de 2019
 • Places limitades

Destinataris:

Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits:

Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

 1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Iolanda Pujol

Adreça electrònica: ipujol@cambraterrassa.org

 1. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 2. Forma de pagament:
 • Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Directa a Hongria i República Txeca 2019” al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
 • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
 • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
 • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 2. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 3. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
 4. En cas de cancel·lació de l’empresa:
 • La quota de participació no es retornarà.
 • La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas de què el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
 • De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

Convocatòria de la missió a Hongria i República Txeca

Convocatoria de la misión a Hungría y República Checa

Contacta amb:
Iolanda Pujol ipujol@cambraterrassa.org
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org