Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
26 Setembre
Finalització:
2 Octubre

Missió comercial a Emirats Àrabs Units i KuwaitDel 26 de setembre al 2 d’octubre de 2020.

La Cambra de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2020 del Consell General de Cambres de Catalunya, i amb la cooperació de l’oficina d’ACCIÓ a Dubai, organitzen una Missió Comercial a Emirats Àrabs Units i Kuwait  del 26 de setembre al 2 d’octubre de 2020.

Aquesta missió comercial és de caràcter multisectorial i s’ha sol.licitat una subvenció “bossa de viatge” segons condicions d’ACCIÓ.*

*La concessió d’aquest ajut està condicionada a l’aprovació per part d’ACCIÓ.

Es visitaran, entre d’altres, les ciutats de Dubai i Al-Kuwait  segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció: 13 de juliol de 2020.

______________________________________________________________________________________________________

Oportunitats de mercat:

PER QUÈ EMIRATS ÀRABS UNITS?

Els E.A.U. són una economia oberta a l’exterior i ofereix un règim molt favorable per als intercanvis comercials amb uns aranzels baixos i una gestió duanera eficient.

Transmet una imatge internacional positiva per a la creació d’un marc de convivència modern, tolerant vers altres religions i races i amb una seguretat fiscal i jurídica favorable per a les activitats empresarials i la seva economia és la més diversificada i menys depenent del petroli de tots els països productors.

Remarquem…

Sector alimentació i productes gurmet. L’auge de visitants estrangers i la immigració dels últims anys ha fet que hi hagi una gran demanda de productes gurmet i plats típics d’altres comunitats. El menjar saludable i orgànic té molta demanda a causa de  la prevalença de malalties cròniques com l’obesitat, la diabetis i la hipertensió.

Energia i recursos. Els Emirats Àrabs Units estan invertint fortament en infraestructures. Existeix un projecte 2021 que il·lustra la necessitat de desenvolupar fonts d’energia sostenibles a llarg termini com a pilar fonamental pel futur. És el primer país de la regió que ha establert objectius d’energies renovables tangibles.

Smart cities. Dubai ha creat un programa de transformació a gran escala per a esdevenir una de les ciutats més intel·ligents del món. Es destaca la iniciativa Smart City Dubai, que té com a objectiu fomentar la col·laboració entre sector públic i privat. Dubai s’ha proposat també ser capdavantera en intel·ligència artificial.

Turisme, cultura i oci. Dubai veu en el turisme un dels principals motors de creixement. L’Expo de 2020  preveu 20 milions de visitants en aquesta ciutat. Tot i tenir una infraestructura hotelera i de restauració molt ben desenvolupada, també té un patrimoni cultural ric, diversitat natural i una infraestructura molt desenvolupada.

PER QUÈ KUWAIT?

Kuwait és un país situat a l’extrem nord-occidental del Golf Pèrsic que limita amb Iraq pel nord-oest i al sud amb Aràbia Saudita. Té una població de 4,3 milions d’habitants, dels quals 1,8 milions són nacionals de Kuwait i la resta són expatriats.

L’economia del país depèn, principalment, de les seves exportacions petrolieres i la caiguda en els preus del petroli de l’any 2014 han limitat els ingressos, ja que altres sectors segueixen subdesenvolupats.

Remarquem…

Educació, formació i serveis editorials.  El suport del govern, la participació del sector privat i la seva demografia han creat un ambient propici per a invertir en formació i educació. Aquesta demanda es deu a la necessitat de professionals qualificats. L’educació terciària es considera clau per al govern i existeix un gran interès per part dels inversors locals per a establir institucions educatives.

Infraestructura i construcció. El desenvolupament de la infraestructura de transport del país és necessària per a beneficiar la creixent població i els sectors econòmics kuwaitians. És per això que el govern vol desenvolupar xarxes ferroviàries, de metro, marítimes i aèries, que suposen un volum de tràfic de passatgers important per al país.

Químic i plàstic. La indústria química és la segona indústria manufacturera del país, que produeix etilè, polietilè, urea, etilenglicol i catalitzadors químics. Kuwait presta servei principalment a la Xina i l’Índia, que tenen una forta demanada interna de productes químics. Existeixen oportunitats per als inversors internacionals de cara a participar en els projectes Olefins III i PET/PTA, que pretenen duplicar la capacitat de producció d’etilè i polietilè a Kuwait.

 

______________________________________________________________________________________________________

Què us oferim?

-Reunió amb el responsable dels mercats d’Emirats Àrabs Units i Kuwait de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
-Agenda individualitzada elaborada pels nostres col•laboradors a destí.
-Suport logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
-Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
-Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
-Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Dades de participació:

Quota de participació 650 € (+IVA)

Preu d’agendes en destí:

  • Agenda a un país: 800 €
  • Agenda a dos països: 1000 €

Data límit d’inscripció: 13 de juliol de 2020
-Places limitades

Destinataris:

Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits:

Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

______________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació:

1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol•liciti dins la data fixada pels organitzadors a:
Montse LLimós
Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional
C/ Blasco de Garay, 29-49
Tel.: 937339833
Adreça electrònica: mllimos@cambraterrassa.org
3. La sol•licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
4. Forma de pagament:
– Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Comercial a Emirats Àrabs Units i Kuwait  2020” al compte número:
IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607
SWIFT: BSABESBB
5. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
– La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
– La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
– Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol•licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.
Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.
6. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
7. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
8. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
9. En cas de cancel•lació de l’empresa:
– La quota de participació no es retornarà.
– La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas que el nostre col•laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
– De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

 

Convocatòria de la missió a Emirats Àrabs Units i Kuwait

Convocatoria de la misión a Emiratos Árabes Unidos y Kuwait

Contacta amb:
Iolanda Pujol ipujol@cambraterrassa.org
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org