Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Data:
5 Juny
Hora:
9:30 - 13:30
Cost:
90€

Recinte

Cambra Terrassa
C/Blasco de Garay, 29-49
Terrassa, Barcelona 08224 Espanya
+ Mapa de Google

El Cicle de l’ExpatriacióConeixes els aspectes a tenir en compte per enviar una persona fora?

OBJECTIUS:
El cicle d’expatriació ha de recollir aquells aspectes clau en els processos de mobilitat internacional
Aquesta sessió preliminar pretén ser una reflexió inicial que tota empresa ha de considerar quan s’embarca en un procés d’internacionalització.

DESTINATARIS:
Totes aquelles empreses petites, mitjanes, gran que estan iniciant el seu procés d’internacionalització o que comencen a plantejar-s’ho i que necessitaren conèixer els punts bàsics a tenir en compte en aquest procés.

TEMARI:
1. Concepte d’Establiment Permanent.
2. Consideracions preliminars de l’expatriació.
– Durada
– Selecció
– Planificació
– Gestió i seguiment
– Retorn
3. Aspectes retributius.
4. Aspectes laborals i de Seguretat Social.
5. Aspectes fiscals.

PROFESSORAT:
Sra. Judith Sans.
Sòcia Responsable del Departament People Advisory Services de Ernst & Young Barcelona. Llicenciada en Dret. Màster en Dret Fiscal pel Centre Abad Oliva. Especialitzada en l’assessorament de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i en Convenis de Doble imposició, en especial en Rendiments de Treball. Coordinadora de programa de Mobilitat internacional.

Sra. Ana González.
Manager del Departament People Advisory Services España. Diplomada en Ciències Empresarials. Màster en tributació fiscal pel Centre d’Estudis Financers. Especialista en Global Mobility en termes de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i Seguretat Social en el marc de desplaçaments internacionals.

Sr. Carlos Pont.
Manager del Departament Business Tax Advisory d’Ernst & Young Barcelona. Llicenciat en Dret. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Màster en tributació fiscal pel Centre d’Estudis Financers. Especialitzat en l’assessorament de l’Impost sobre Societats, en especial en l’àmbit de grups consolidats i grans corporacions internacionals.

DURADA, CALENDARI I HORARI:
4 hores.
5 de juny de 2019.
De 9:30 a 13:30 hores.

DRETS D’INSCRIPCIÓ:
Preu Soci Èxit*: 75 euros.
Preu venda públic: 90 euros.

*+info: www.exitempresa.com
LA CAMBRA NO GESTIONA LA BONIFICACIÓ DELS CURSOS.

 

Descarrega’t el programa AQUÍ

Inscriu-te

Cal omplir tots els camps marcats com (*)
Curs
Data inici
Data final

Identificació de l'alumne

Nom i cognoms (*)
D.N.I./N.I.F. (*)
Data de naixament (*)
Telèfon (*)
E-mail (*)

Facturació

Raó social
N.I.F./C.I.F.
Adreça
Municipi
Codi postal
Telèfon
E-mail
Persona de contacte

Dades de l'alumne

Càrrec (*)
DirectiuComandament intermediComercialTècnicPersonal administratiuOperari
Àrea de treball (*)
DireccióComercial - MàrquetingProducció - logísticaR + D - Oficina tècnicaQualitat - riscos laborals i medi ambientAdministracióComerç exteriorRecursos humansAtenció al clientManteniment

Com ha rebut la informació?

Correu electrònicWebPremsaA la CambraPer recomanació
Xarxes socials (indicar)

Dades del pagament

Import (*)
Forma de pagament (*) EfectiuXec nominatiu a nom de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de TerrassaTransferència al compte ES17-0081-5098-65-0001052607 de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de TerrassaDomiciliació bancària

Inscripció

CONDICIONS DE PAGAMENT:

  • L’import de la matrícula s’ha d’abonar abans de l’inici del curs amb qualsevol de les possibilitats especificades a la Fitxa d’Inscripció: efectiu, xec, transferència, domiciliació bancària.
  • Sols es podrà anul·lar la matriculació a un curs dins 48 hs. abans del seu inici. En cas d’anul·lació de plaça el participant pot optar per les següents opcions:
    • Retorn de l’import de la matrícula menys el 10% en concepte de despeses de tramitació.
    • Cedir la plaça a un altre participant de la mateixa empresa.
  • La plaça a un curs no s’entendrà definitivament reservada fins que no s’hagi fet efectiu l’import de la seva matrícula.
  • La Cambra de Comerç de Terrassa confirmarà l’acceptació, pels seus mitjans habituals, de totes les reserves, entenent-se així, l’acceptació definitiva de la comanda.
  • La Cambra de Comerç de Terrassa, es reserva el dret a suspendre el curs, en el cas que no hi hagi un nombre de participants suficients, recomanables pel correcte funcionament del mateix, o bé per causes de força major. En aquest cas, la Cambra de Comerç de Terrassa procedirà al retorn de l’import de la matrícula, quan aquesta ja s’hagi fet efectiva per part de l’alumne.

Contacta amb Formació:
formacio@cambraterrassa.org
93 733 98 31 / 93 733 98 32