Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
7 Novembre
Finalització:
21 Novembre
Horari:
9:00 - 14:00
Cost:
275€

Recinte

Cambra Terrassa
C/Blasco de Garay, 29-49
Terrassa, Barcelona 08224 Espanya
+ Mapa de Google

Digital BusinessINTRODUCCIÓ:
Els negocis a la xarxa: necessites facturar més? Descobreix el potencial d’internet per al teu negoci. Innovar en el model de negoci és un factor clau de la supervivència a llarg termini de la teva empresa.

OBJECTIUS:
Donar a conèixer als participants els diferents tipus de negoci que podem crear a Internet, així com els diferents models de monetització. Aconseguir que el participant creï un pla de negoci específic per a Internet i no caigui en els paranys en els que cauen emprenedors que no coneixen la xarxa. Els models basats en la publicitat, els models basats en fer pagar a l’usuari, els models basats en fer pagar el venedor, la informediació i altres models de negoci per a llocs web.

DESTINATARIS:
Destinat a directors de màrqueting i professionals d’aquest àmbit.
També és adequat per a directors comercials d’empreses en procés de digitalització, així com per a qualsevol emprenedor.
La visió de màrqueting sobre les dades i la relació amb els clients també pot ser d’interès per a perfils tècnics que desitgen comprendre millor als clients.

TEMARI:
1.Els models de negoci.
2.Models basats en la publicitat.
3.Models basats en cobrar als ofertants.
4.Models basats en cobrar als demandants.
5.Altres models.
6.El comerç electrònic.
7.Com començar.

METODOLOGIA:
Aquest seminari presencial es complementa amb una webinar inclosa en el preu.

PROFESSORAT:
Sra. Montserrat Peñarroya.
Especialista en Digitalització d’Empreses i en innovació en Models de Negocis. Graduada en Turisme, amb un Postgrau en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional, i un Màster en Societat de la Informació. Directora de Quadrant Alfa, S.L. i 3iSIC de l’Institut d’Investigació, especialitzada en formació i investigació en el camp del Màrqueting Digital, on participa en diversos programes de consultoria i formació per a empreses privades, així com en Consells Comarcals, Generalitat, Diputació de Barcelona, Barcelona Activa, Cambres de Comerç… També és professora de la UNWTO Accademy, institució que pertany a les Nacions Unides i que desenvolupa territoris a través del Turisme Sostenible.

DURADA, CALENDARI I HORARI:
15 hores.
7, 14 i 21 de novembre de 2019
De 9:00 a 14:00 hores.

DRETS D’INSCRIPCIÓ:
Preu Soci Èxit*: 250 euros.
Preu venda públic: 275 euros.

*+info: www.exitempresa.com
LA CAMBRA NO GESTIONA LA BONIFICACIÓ DELS CURSOS.

Descarrega’t el programa AQUÍ

Inscriu-te

Cal omplir tots els camps marcats com (*)
Curs
Data inici
Data final

Identificació de l'alumne

Nom i cognoms (*)
D.N.I./N.I.F. (*)
Data de naixament (*)
Telèfon (*)
E-mail (*)

Facturació

Raó social
N.I.F./C.I.F.
Adreça
Municipi
Codi postal
Telèfon
E-mail
Persona de contacte

Dades de l'alumne

Càrrec (*)
DirectiuComandament intermediComercialTècnicPersonal administratiuOperari
Àrea de treball (*)
DireccióComercial - MàrquetingProducció - logísticaR + D - Oficina tècnicaQualitat - riscos laborals i medi ambientAdministracióComerç exteriorRecursos humansAtenció al clientManteniment

Com ha rebut la informació?

Correu electrònicWebPremsaA la CambraPer recomanació
Xarxes socials (indicar)

Dades del pagament

Import (*)
Forma de pagament (*) EfectiuXec nominatiu a nom de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de TerrassaTransferència al compte ES17-0081-5098-65-0001052607 de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de TerrassaDomiciliació bancària

Inscripció

CONDICIONS DE PAGAMENT:

  • L’import de la matrícula s’ha d’abonar abans de l’inici del curs amb qualsevol de les possibilitats especificades a la Fitxa d’Inscripció: efectiu, xec, transferència, domiciliació bancària.
  • Sols es podrà anul·lar la matriculació a un curs dins 48 hs. abans del seu inici. En cas d’anul·lació de plaça el participant pot optar per les següents opcions:
    • Retorn de l’import de la matrícula menys el 10% en concepte de despeses de tramitació.
    • Cedir la plaça a un altre participant de la mateixa empresa.
  • La plaça a un curs no s’entendrà definitivament reservada fins que no s’hagi fet efectiu l’import de la seva matrícula.
  • La Cambra de Comerç de Terrassa confirmarà l’acceptació, pels seus mitjans habituals, de totes les reserves, entenent-se així, l’acceptació definitiva de la comanda.
  • La Cambra de Comerç de Terrassa, es reserva el dret a suspendre el curs, en el cas que no hi hagi un nombre de participants suficients, recomanables pel correcte funcionament del mateix, o bé per causes de força major. En aquest cas, la Cambra de Comerç de Terrassa procedirà al retorn de l’import de la matrícula, quan aquesta ja s’hagi fet efectiva per part de l’alumne.

Contacta amb Formació:
formacio@cambraterrassa.org
93 733 98 31 / 93 733 98 32