Skip to main content

Pregunta-li a l'expert: MÈXIC

14 de setembre de 2023
10:00 h.
Online

WEBINAR GRATUÏT

Pregunta-li a l'expert: MÈXIC

14 de setembre de 2023

 De 10:00  a 11:30 hores

Online

Coneixes les oportunitats de negoci del teu producte o servei a Mèxic? Sabies que la seva població és superior a 127 milions d’habitants, i que podrien necessitar el teu producte? Actualment és la catorzena economia mundial i la dinovena potencia comercial.
És el país amb més acords de lliure comerç del món i més de 7.000 empreses espanyoles estan presents a Mèxic, que el converteixen el segon major inversor.
La proximitat cultural i la bona percepció del producte Made in Spain fan que sigui un país molt atractiu per a les empreses del nostre país.

En aquest webinar podràs preguntar als experts, abans i durant la sessió les qüestions que més t’interessin conèixer i així poder valorar les teves possibilitats en un dels mercats menys afectats per la pandèmia i per a la guerra d’Ucraïna.
​​​​​​​

No perdis aquesta oportunitat única i descobreix tot el que Mèxic té per a oferir-te!

Ponents:

 

CARLOS FERNANDEZ, consultor de la Cambra espanyola a Mèxic

DANIEL GONZALEZ, responsable de serveis de Comerç Internacional i Assessoria Jurídica Internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa

Moderadora:

 

MONTSE LLIMÓS, assessora de Comerç Internacioanl de la Cambra de Comerç de Terrassa

Planteja’ns les teves inquietuds en el moment d’inscriure’t per tal que l’expert pugui donar-hi resposta durant la sessió.  

Contacte: 

Daniel Gonzálezdgonzalez@cambraterrassa.org

Montse Llimós – mllimos@cambraterrassa.org

Ignasi Cuello– icuello@cambraterrassa.org

937 339 833

Close Menu