Skip to main content

Tendències de màrqueting digital 2023

27 de desembre de 2022
de 15:30 a 17:00 h.
Online

WEBINAR GRATUÏT

Tendències de màrqueting digital 2023

Les empreses no poden posar en pausa la seva planificació pel 2023, han de ser capaços d’avançar-se als canvis i adaptar les seves estratègies digitals. El màrqueting digital no para d’evolucionar i d’introduir novetats generant tendències que resulten interessants per a les empreses. És important estar assabentats dels canvis que hi haurà de cara a l’any 2023 per continuar creixent i ser líders del sector.

Dia: 27 de desembre de 2022
Horari: de 15:30 a 17:00 h.
Modalitat: Online

Ponents

Silvia Herrera, responsable de serveis de digitalització d’empreses de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Amb una llarga trajectòria al sector de la digitalització d’empreses, ajudo les empreses en el procés d’adopció de les tecnologies de la informació. Tot això a través de l’anàlisi de les vostres necessitats, l’acompanyament en la implementació i adopció de projectes digitals, amb l’objectiu d’incrementar-ne la facturació i reduir-ne els costos.

Coral Ruiz, tècnica de serveis de digitalització d’empreses de Cambra de Comerç de Terrassa.

Amb més de dos anys d’experiència en la digitalització d’empreses específicament a l’àrea de màrqueting digital (posicionament web, campanyes de pagament, millora i optimització de xarxes socials i campanyes de e-màrqueting). “Em motiva desenvolupar les meves habilitats i créixer professionalment. Tinc una àmplia formació en Màrqueting digital.”
Logos programa Acelera Pyme
[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true”]

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu