Skip to main content

Utilització d’un xatbot d’IA per a pimes

5 d'octubre de 2023
De 10:00 a 12:00 hores
Online

WEBINAR GRATUÏT

Utilització d’un xatbot d’IA per a pimes

Els xatbots d’intel·ligència artificial (IA) representen una autèntica revolució tecnològica. La seva capacitat d’interactuar de manera semblant a humans, oferint respostes precises i facilitant la recerca d’informació, està canviant la dinàmica de treball i és una clau indiscutible per a l’èxit empresarial.

L’impacte que aquests xatbots tenen en el món empresarial és comparable a les revolucions precedents, com la introducció de fulls de càlcul o l’adopció massiva de calculadores. L’evolució tecnològica no es deté, i aquesta oportunitat és massa valuosa per ser passada per alt.

Us convidem a explorar a fons aquest fascinant món dels models de llenguatge conversacional basats en IA. En aquesta sessió, explorarem les seves funcionalitats, els seus beneficis i els possibles reptes associats a la seva utilització.

Descobrireu com aprofitar aquestes eines per millorar la vostra eficàcia en un món digital en constant canvi.

Us esperem a la ponència per compartir amb vosaltres tots els secrets d’aquesta nova era digital.

Apunteu-vos ara i prepareu-vos per a un viatge emocionant cap al futur de la intel·ligència artificial.

Dia: 5 d’octubre de 2023
Horari: de 10:00 a 12:00 hores
Modalitat: Online

Continguts:

Descobrir com adoptar aquesta tecnologia amb projectes senzills i ràpids d’implantar:

  • A nivell intern per millorar l’eficàcia operativa i la productivitat
  • A nivell extern per aconseguir optimitzar l’experiència amb clients i tercers El curs revisa casos d’ús per incorporar aquesta tecnologia a diferents àmbits i processos de negoci empresarial, determinant quan i per què és més important.

Ponent: 

Aaron Almansa -Tecnòleg, Estratega, Analista de Dades, Agent de Canvi i Dissenyador de Sistemes per al desenvolupament de negoci a les organitzacions. Enginyer en Informàtica amb formació MBA de postgrau. Professional Proactiu, Pràctic, Orientat a Resultats, Líder d’Equips i Bon Comunicador, amb àmplia trajectòria en el plantejament d’estratègies i solucions d’innovació i transformació digital a empreses de diferents mides i indústries en l’àmbit nacional i internacional.

Especial focus a:

  • Innovació
  • Transformació Digital
  • Planificació estratègica
  • Màrqueting Predictiu

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu