Logo Oficina Acelera Pyme

Utilització d’un xatbot d’IA per a pimes

6 de juliol de 2023
De 10:00 a 12:00 hores.
Online

WEBINAR GRATUÏT

Utilització d’un xatbot d’IA per a pimes

Els models de llenguatge conversacional (Xatbots) basats en Intel·ligència artificial (IA) estan dissenyats per interactuar amb humans a través d’una conversa natural, i el seu objectiu és ajudar als usuaris a trobar la informació que necessiten, proporcionant respostes precises i rellevants a les seves preguntes.

Ofereixen múltiples possibilitats d’ús relacionades amb la recerca d’informació, creació de textos, resums més o menys amplis de documents i amb diferents estils, detecció de paraules claus o tendències concretes, redacció alternativa, entre d’altres.

La seva irrupció en l’àmbit empresarial està transformant la manera com interactuem amb la tecnologia, i estan provocant una autèntica revolució en la forma de treballar tradicional. Les seves possibilitats i la integració amb altres aplicacions estan provocant un impacte molt similar al que va succeir amb l’aparició dels fulls de càlcul o la utilització de les calculadores.
Conèixer les possibilitats, beneficis, riscos i limitacions actuals d’aquestes eines, resulta fonamental per decidir l’estratègia a adoptar per ser més eficients i competitius, tant en l’àmbit empresarial com personal.

Dia: 6 de juliol de 2023

Horari: de 10:00 a 12:00 hores.

Modalitat: Online

Continguts:

Descobrir com adoptar aquesta tecnologia amb projectes senzills i ràpids d’implantar:

  • A nivell intern per millorar l’eficàcia operativa i la productivitat
  • A nivell extern per aconseguir optimitzar l’experiència amb clients i tercers El curs revisa casos d’ús per incorporar aquesta tecnologia a diferents àmbits i processos de negoci empresarial, determinant quan i per què és més important.

Ponent: 

Aaron Almansa -Tecnòleg, Estratega, Analista de Dades, Agent de Canvi i Dissenyador de Sistemes per al desenvolupament de negoci a les organitzacions. Enginyer en Informàtica amb formació MBA de postgrau. Professional Proactiu, Pràctic, Orientat a Resultats, Líder d’Equips i Bon Comunicador, amb àmplia trajectòria en el plantejament d’estratègies i solucions d’innovació i transformació digital a empreses de diferents mides i indústries en l’àmbit nacional i internacional.

Especial focus a:

  • Innovació
  • Transformació Digital
  • Planificació estratègica
  • Màrqueting Predictiu
Inscriu-t'hi

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833