Skip to main content

Transformació digital 2024: Ajuts per a pimes i postgrau subvencionat per a directors d'èxit

25 DE GENER
DE 10:00 a 11:00 HORES
ONLINE

WEBINAR GRATUÏT

LA REVOLUCIÓ DIGITAL ÉS AQUÍ!

Descobreix les subvencions i els recursos disponibles.

Inscriu-t'hiInscriu-t'hi

Iniciem el 2024 amb una sessió on explorarem a fons totes les oportunitats d’ajuts presents i futures, destinades a impulsar la digitalització i la transformació de les empreses.

En aquesta sessió, desglossarem les diverses opcions disponibles per fer front als desafiaments que implica la digitalització del teu negoci.

El 2024 serà l’any en què col·laborarem estretament per portar la teva empresa més enllà dels límits. Junts aconseguirem avenços significatius, des de l’optimització de la teva pàgina web fins a la millora de la comunicació digital, la identificació de leads, la superació de desafiaments tecnològics avançats, una gestió més eficient de clients i l’enfortiment de la ciberseguretat, entre altres aspectes clau.

Atès que la transformació digital parteix des de la direcció del nostre negoci, també compartirem detalls sobre com aprofitar el Postgrau, completament subvencionat, que s’impartirà a la Cambra de Terrassa en col·laboració amb EADA. Aquest programa està dissenyat per capacitar els directors en el lideratge de projectes de transformació digital a les seves empreses. Prepara’t per al futur empresarial!

Data: 25 DE GENER DE 2024
Hora: 10:00 h – 11:00 h
Lloc: En línia

Per què assistir a aquesta sessió?

  • Subvencions i ajuts: Descobriràs les diferents subvencions i opcions de finançament disponibles per impulsar la digitalització del teu negoci.
  • Assessorament Personalitzat: Obtindràs consells personalitzats adaptats a les necessitats específiques de la teva empresa.
  • Connecteu amb Professionals: Establiràs contacte amb altres empresaris que ja han experimentat èxit en la seva transformació digital.

No hi ha millor manera de començar aquest 2024 que amb una comprensió aprofundida de les oportunitats econòmiques per a la transformació digital de la teva empresa. La tecnologia avança a passos gegants, i la teva empresa no es pot permetre quedar enrere.

Inscriu-t'hiInscriu-t'hi

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu